Instagram @zunurainsalleh

Friday, October 22, 2010

Follower Yang Ke-100

Tahniah kepada Solihin Zubir tuan punya "Blog Green Syndicate" coz menjadi follower yang' ke-100. Cik pink telah postkan dekat 'chat box' lagi nak publishkan entry pasal follower yang ke-100 sebagai tanda terima kasih. Bertuah betul tuan punya blog, cik pink tolong promotekan lagi pasal blog dia. FREE JER!! nih, bukan senang tau nak dapat. MySpace

~ siap publish kat chat box lagi,tp tak tau la klau tuan punya blog perasan ke tak~


~ alamak kecik pulak gambar follower yang ke-100 tue, tapi cik pink dah hitamkan, tapi boleh la masih nampak lagi~

Di bawah ada serba sedikit maklumat pasal Solihin Zubir tuan punya "Blog Green Syndicate" .

MySpace





Friday, August 20, 2010

Jom Ikut TEHA giveaway





SYARAT-SYARAT:

1. firstly,
wajib menjadi follower bloghttp://tehanurfateha.blogspot.com
dan
printscreen bukti bahawa anda telah menjadi follower blog tehanurfateha.blogspot.com.. (ada kan perbezaan kalo dah follow atau belum..)

**untuk printscreen tekan butang "prtsc sysrq" di bahagian atas keybord anda dan paste dekat paint atau powerpoint. kemudian save as picture...

bukti follow blog tehanurfateha

3. buat 1 entry berkenaan JOM IKUT TEHA GIVEAWAY dan masukkan bukti (yang korang printscreen tu) bahawa anda telah menjadi follower.tag minimum 2 orang rakananda untuk menyertai giveaway contest ni..

insan yang terpilih dari kalangan follower-follower di blog ini......

4.
letak banner giveaway kat sidebar blog korang.. :)

5. Wajib
share giveaway ni kat facebook korang.. (korang mesti ada fb kn.. ;D)

6. kemudian, selepas dah join
tinggalkan link anda di ruangan komen entry JOM IKUT TEHA GIVEAWAY.

7. tarikh
tamat adalah pada 31 Ogos 2010.



Hadiah Utama


  • pemenang untuk hadiah utama dan 10 hadiah saguhati akan dipilih secara rawak sekiranya follower mencecah 300 orang.
  • sekiranya follower tidak mencapai 300 orang, hanya hadiah saguhati sahaja yang akan diberikan iaitu kepada 10 orang yang bertuah. **hadiah saguhati adalah suprise!!!

Wednesday, June 16, 2010

Award Blogger Creative

Dah lama x berblog..sekali buka dapat Award Blogger Creative daripada http://aminpunyastory.blogspot.com/ ....thanx yer....


:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.

-THE END-

AWARD ni di forward anugerahkan kepada mereka-mereka ini :

Sexy Pink Heart

Copyright 2013 | Templates Reserved for Zunurain Salleh | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™