Instagram @zunurainsalleh

Friday, August 20, 2010

Jom Ikut TEHA giveaway





SYARAT-SYARAT:

1. firstly,
wajib menjadi follower bloghttp://tehanurfateha.blogspot.com
dan
printscreen bukti bahawa anda telah menjadi follower blog tehanurfateha.blogspot.com.. (ada kan perbezaan kalo dah follow atau belum..)

**untuk printscreen tekan butang "prtsc sysrq" di bahagian atas keybord anda dan paste dekat paint atau powerpoint. kemudian save as picture...

bukti follow blog tehanurfateha

3. buat 1 entry berkenaan JOM IKUT TEHA GIVEAWAY dan masukkan bukti (yang korang printscreen tu) bahawa anda telah menjadi follower.tag minimum 2 orang rakananda untuk menyertai giveaway contest ni..

insan yang terpilih dari kalangan follower-follower di blog ini......

4.
letak banner giveaway kat sidebar blog korang.. :)

5. Wajib
share giveaway ni kat facebook korang.. (korang mesti ada fb kn.. ;D)

6. kemudian, selepas dah join
tinggalkan link anda di ruangan komen entry JOM IKUT TEHA GIVEAWAY.

7. tarikh
tamat adalah pada 31 Ogos 2010.



Hadiah Utama


  • pemenang untuk hadiah utama dan 10 hadiah saguhati akan dipilih secara rawak sekiranya follower mencecah 300 orang.
  • sekiranya follower tidak mencapai 300 orang, hanya hadiah saguhati sahaja yang akan diberikan iaitu kepada 10 orang yang bertuah. **hadiah saguhati adalah suprise!!!
Sexy Pink Heart

Copyright 2013 | Templates Reserved for Zunurain Salleh | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™