Instagram @zunurainsalleh

Friday, October 22, 2010

Follower Yang Ke-100

Tahniah kepada Solihin Zubir tuan punya "Blog Green Syndicate" coz menjadi follower yang' ke-100. Cik pink telah postkan dekat 'chat box' lagi nak publishkan entry pasal follower yang ke-100 sebagai tanda terima kasih. Bertuah betul tuan punya blog, cik pink tolong promotekan lagi pasal blog dia. FREE JER!! nih, bukan senang tau nak dapat. MySpace

~ siap publish kat chat box lagi,tp tak tau la klau tuan punya blog perasan ke tak~


~ alamak kecik pulak gambar follower yang ke-100 tue, tapi cik pink dah hitamkan, tapi boleh la masih nampak lagi~

Di bawah ada serba sedikit maklumat pasal Solihin Zubir tuan punya "Blog Green Syndicate" .

MySpace





5 comments :

Solihin Zubir said...

lorh.. sumpah sy xtaw pon yang awk nk wat entry pasal follower ke100..
sy follow ikhlas.. ish.. btoi2 xcaya nie.. kebetulan plak kan..
makaseh cik pink! terharunya... :D
ehh.. org loq staq gak ka? cayalah! hidup utagha! hehe..

CiK pInKy said...

he3...chame2....
yupp....org alor staq gak...

MyraLove =) said...

aku flwer pertama ko x wat pun entry pasal aku..sobsob =(

CiK pInKy said...

myra: ko follower ke-6 aku...he3...x de entry untuk follower ke-6

Affan Ruslan said...

tahniah kepada solihin zubir.
rezeki terpijak namanya tu. hehe.
jap lagi saya singgah blog die

Sexy Pink Heart

Copyright 2013 | Templates Reserved for Zunurain Salleh | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™