Instagram @zunurainsalleh

Wednesday, August 21, 2013

Apa itu Angin Ahmar atau Strok Dan Cara Mengatasinya

Bagaimana Stroke terjadi....
 
Angin ahmar atau strok ialah masalah kesihatan yang diakibatkan oleh salur darah tersumbat dan bekalan darah ke sebahagian otak diganggu. Bahagian otak tersebut tidak lagi menerima oksigen yang mencukupi dan oleh itu, sel-sel otak akan rosak atau mati, dan mengakibatkan bahagian badan yang dikuasai oleh bahagian otak itu tidak berfungsi. Angin ahmar ialah kecederaan saraf yang serius dan gejalanya ialah kehilangan fungsi saraf secara tiba-tiba.

Gangguan peredaran darah biasanya terjadi pada sisi arteri peredaran itu, walaupun gangguan ini juga boleh terjadi pada sisi vena. Angin ahmar telah dikategorikan sebagai kecemasan perubatan yang boleh menyebabkan kerosakan saraf yang kekal serta juga kematian jika tidak dikesan dan dirawat dengan cepat. Penyakit ini ialah penyakit ketiga yang menyebabkan paling banyak kematian dan kehilangan upaya di kalangan dewasa Amerika Syarikat dan negara-negara perindustrian di Eropah. Pada puratanya, satu kejadian angin ahmar terjadi pada setiap 45 saat, dan seorang mati setiap 3 minit, akibat angin ahmar. Bagi setiap lima kematian tersebut, 2 kematian adalah orang lelaki dan 3 kematian ialah orang wanita.

Punca angin ahmar termasuk kelanjutan umur, darah tinggi, kencing manis, kolesterol tinggi, dan merokok. Merokok merupakan punca boleh ubah suai yang paling penting. Istilah "serangan otak" kini semakin digunakan di Amerika Syarikat untuk angin amar, disebabkan penyakit ini adalah padanan untuk "serangan jantung" yang merupakan masalah kesihatan yang diakibatkan oleh salur darah tersumbat dan bekalan darah ke sebahagian jantung diganggu.

SALURAN DARAH YANG TERSUMBAT ADALAH ANTARA PUNCA UTAMA PENYUMBANG KEPADA KEROSAKKAN ORGAN DAN PENYAKIT KRONIK
  • DARAH TINGGI
  • SERANGAN JANTUNG
  • STROKE
  • MASALAH BUAH PINGGANG
  • MIGRAIN

Jom baca entry "Stroke dan Jantung Tersumbat Diatasi Menggunakan Artercardy Essence" untuk maklumat lanjut. 

Stroke dan Jantung Tersumbat Diatasi Menggunakan Artercardy Essence

Artercardy Essence menggabungkan kedua-dua teori perubatan iaitu “ko-terapi fungsi hati dan otak” dan “kekurangan bekalan darah sebagai punca segala penyakit”. Ia berfungsi untuk melindungi dan membaiki sel-sel saraf, mencegah kematian sel-sel saraf, melindungi sel endothelium pada dinding saluran darah dan sel miokardium, mendorong pertumbuhan semula vascular anastomosis, memperbaiki peredaran mikro dan mengurangkan factor risiko kejadian penyakit kardiovaskular. (dengan menurunkan lipid plasma dan kelikatan darah serta menstabilkan tekanan darah)

KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN ARTERCARDY ESSENCE :

Rawatan peringkat pertama :Tempoh Terapeutik (1-30/hari)
- Menyingkirkan toksin dalam darah dan menstabilkan tekanan darah.
 

Rawatan peringkat kedua : Tempoh Pemulihan (30-60/hari)
- Memulihkan organ viseral dan melembutkan saluran darah yang keras.
Rawatan peringkat ketiga :Tempoh Konsolidasi (selepas 60 hari)
- Mengurangkan lipid plasma dan mengawal tekanan darah. 



Mengapa saya perlu mengambil ARTERCARDY ESSENCE?

KERANA Artercardy Essence mempunyai 5 PENCAPAIAN :-

Pencapaian 1: “Membersihkan darah”
Kajian klinikal menunjukkan bahawa kandungan aktif dalam Artercardy Essence boleh melarutkan bekuan darah, mengurangkan lemak darah, membersihkan darah dan memulihkan kekenyalan salur darah.

Pencapaian 2: “Memelihara darah”
Kandungan aktif dalam Artercardy Essence boleh menjaga fungsi hati, buah pinggang, membersihkan darah, meningkatkan sel-sel darah merah, melegakan pening, insomnia, denyutan jantung, kesesakan nafas dan menjaga tekanan darah yang normal.

Pencapaian 3: “Mengaktifkan darah”

 Kandungan aktif dalam Artercardy Essence boleh mengaktifkan sel-sel otot jantung, memperbaiki tisu-tisu yang rosak demi mengurangkan beban jantung.

Pencapaian 4: “Menguatkan darah” 

Kandungan aktif dalam Artercardy Essence bolehmenggalakkan pertumbuhan semula salur darah halus, membina peredaran darah sampingan dan mengawalatur peredaran darah.

Pencapaian 5: “Menjaga darah”
Kandungan aktif dalam Artercardy Essence boleh melarutkan bekuan darah, memperbaiki dinding salur darah, menggalakkan peredaran darah, menggalakkan pertumbuhan semula salur darah halus dan menggalakkan pertumbuhan semula sel-sel darah.
 



Artercardy Essence sesuai untuk golongan berikut :-


* Tekanan darah tinggi dan simptom-simptom yang disebabkan oleh tekanan darah tinggi seperti sakit kepala, pening, insomnia dan sebagainya.

* Penyakit kardiovaskular: sakit jantung, angina, aritma, sakit otot jantung, kesesakan nafas, sakit bahagian dada, letih, kebas dan lain-lain.

* Penyakit neuro-vaskular: strok, bekuan darah, penyumbatan otak, perdarahan otak, kekurangan oksigen pada otak, pening, insomnia, daya ingatan merosot, paralisis, kebas, kehilangan upaya bertutur, kelemahan kaki tangan, kekerasan sendi, kehilangan upaya pergerakan, mata kabur dan lain-lain.

* Kolesterol tinggi: kolesterol tinggi keturunan, kelikatan darah tinggi, masalah peredaran darah, arterosklerosis, pening, kekurangan oksigen dan lain-lain.

* Pening, simptom menopaus dan lain-lain.

 

Artercardy Essence Testimony - SNE Product

 

Nama Produk : Artercardy Essence
Kod Produk : 10022
Berat : 500mg x 60 capsules
No.Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL08031424TR

" Mengubah Statistik Penyakit Manusia "


DENGAN SETIAP BELIAN PRODUK AKAN DAPAT!!!
 
+ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
+ FREE KEAHLIAN SNE

+ FREE CONSULTATION
+ EXTRA 3% BONUS DARI SNE MARKETING 

+ FREE 12 GIFTS 


Untuk tempahan/pertanyaan boleh SMS/Whatsapp only : 013485 5562

Sunday, July 21, 2013

Kulit Berminyak dan Pencegahan



 


 Apa itu kulit berminyak?

Kulit berminyak akan mengundang jerawat. Jerawat disebabkan oleh inflamasi kelenjar sebum. Munculnya jerawat adalah disebabkan oleh ketidakseimbangan hormon. Faktor-faktor lain yang sering dikaitkan dengan kehadirannya adalah keturunan, bakteria, tekanan psikologi yang keterlaluan/stress, dan cuaca. Kulit yang terdedah dengan bahan kimia tertentu mungkin merangsang munculnya jerawat.



Untuk mencegahnya:

  • Kurangkan makanan berminyak 
  • Minum air dengan banyak setiap hari..sekurang2 nya 8 gelas sehari
  • Sentiasa mencuci muka terutamanya selepas berada luar, setidak- tidaknya,lapkan muka dan leher anda dengan kain/tisu lembap.
  • Jika anda menggunakan losyen muka, pastikan ianya bukan dari jenis berminyak tapi ia berasaskan air. Elakkan yang mengandungi 'mineral oil'. 
  • Pastikan anda membersihkan solekan anda setiap hari dengan make-up remover yang bersesuaian.

Yang penting pengambilan supplement yang betul dapat membantu masalah jerawat yang selalu dialami oleh remaja terutamanya. So jom mencuba SET LENGKAP SNE product. InsyaAllah kulit akan bertambah sihat, gebu, mulut seperti di idam-idamkan. =)




PAKEJ  LENGKAP 
60 BIJI BEUTSKIN ESSENCE + 60 BIJI SNE KAPSUL + SEKOTAK EXCEL TEA (30 UNCANG) = RM483

DENGAN SETIAP BELIAN PRODUK AKAN DAPAT!!!
 
+ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
+ FREE KEAHLIAN SNE
+ FREE
12 GIFTS
+ FREE CONSULTATION
+ EXTRA 3% BONUS DARI SNE MARKETING


Untuk tempahan/pertanyaan boleh SMS/Whatsapp only : 013485 5562

KELEBIHAN MEMINUM AIR MASAK DIAWAL PAGI


Cara Membuat Pembelian & Pembayaran

Sila SMS/WHATAPPS ke Hotline 013485 5562 bila dah membuat bayaran dan isikan details seperti dibawah) :

Details
Nama Penuh:
Alamat :
No. fon:
Item serta Bilangan :
Tarikh/Masa/Bank/Amount ( on9 banking dimintak meletakkan email ainirashoppe@gmail.com)

Boleh bank in ke akaun di bawah :
MAY BANK : 16471 7097 856 ( ZUNURAIN BINTI MOHAMAD SALLEH )
CIMB7046135656 ( ZUNURAIN BINTI MOHAMAD SALLEH )
BANK ISLAM : 02039024423569 ( ZUNURAIN BINTI MOHAMAD SALLEH )


Sebarang pertanyaan boleh pm/sms/whatapps di hotline 013485 5562

Contact Me


Hubungi Saya Beberapa cara untuk hubungi saya. Antaranya seperti berikut :- 

Facebook : https://www.facebook.com/ainira.wellness
Email : zunurain87@gmail.com
Phone : 013485 5562  (SMS/Whatsapp only) 

Jom kita sama2 cuba untuk bebaskan diri dari segala bebanan hutang specially kewangan. 
SNE Marketing "WAY TO MONEY FREEDOM" 




Saturday, July 20, 2013

Dropship Agent


Apakah Itu Dropship?
Dropshipping merupakan teknik pengurusan rantaian pembekal di mana penjual tidak menyimpan stok tetapi memindahkan pesanan pembeli produk kepada pembekal untuk tujuan pembungkusan dan penghantaran produk terus ke alamat pembeli.

dengan kata lain,

Dropship adalah suatu kaedah perniagaan yang melibatkan penjualan sesuatu produk atau servis dengan pengedar hanya perlu membayar kepada pembekal berdasarkan produk dan servis yang dijual. Ianya memberi keuntungan yang besar kepada pengedar kerana tidak perlu menyimpan stok dan menanggung modal. Dropship membolehkan setiap orang menjalankan perniagaan kerana peniaga tidak perlu mempunyai produk atau servis yang dikeluarkan sendiri.

Jika anda ingin berniaga tanpa mengeluarkan modal yang besar, dropship adalah kaedah yang terbaik. Ini bermakna anda boleh menjual tanpa modal, tanpa resiko dan tidak perlu membeli dan menyimpan stok.

Bisnes dropship ini amat sesuai untuk semua golongan tidak kira anda seorang pelajar, penganggur, suri rumah, pekerja sepenuh masa mahupun seorang pesara. Ini adalah kerana perniagaan dropship ini:

- Tidak melibatkan modal yang besar.
- Tidak perlu menyimpan stok.
- Tidak perlu menyewa kedai mahupun menggaji pekerja.
- Risiko perniagaan ini amat rendah.
- Tidak perlu menghabiskan masa yang banyak.
- Boleh dilakukan secara sambilan atau sepenuh masa.
- Amat senang dan mudah diuruskan!


Dalam bisnes dropship ini, apa yang anda perlu tumpukan ialah cara bagaimana anda mahu menjual produk anda sama ada di blog, di laman bidaan seperti ebay, di forum-forum ataupun menjual di Facebook manakala pembekal pula akan menguruskan tempahan pelanggan anda, uruskan pembungkusan produk dan menguruskan penghantaran kepada pelanggan anda.

KEPADA YANG BERMINAT UNTUK MENJADI AHLI DROPSHIP BOLEH HUBUNGI AIN

SMS/WHATAPP : 013485 5562 
FB : SHOPPE AIN 

Friday, July 19, 2013

Jadual masa iklan TV3 Duta SNE Scha Alyahya!


 Jadual masa iklan TV3 Duta SNE Scha Alyahya!


~ Duta SNE Scha Alyahya ~

DETOKSIFIKASI BERSAMA PRODUCT SNE

Okey. Kali ni ain nak share pasal proses DETOX. Again and again and again, ramai yang SMS/Whatsapp memang akan tanya soalan yang sama.

"Sis kenapa saya makan Beutskin/SNE ni muka naik jerawat?" 

"Sis kenapa muka saya naik ruam2 kecik lepas makan Beutskin/SNE ye?"
 "Sis berapa lama proses jerawat2 ni semua supaya saya boleh dapat skin macam sis?"

 
 
Apa itu detoksifikasi ?
Proses pembuangan racun dari dalam tubuh. Proses ini sangat bagus kerana membantu tubuh melakukan proses pembersihan diri. Tanda-tanda tertentu akan diamali sebagai pembersihan racun  dalam kuantiti yang besar. Setelah tubuh mengalami detoksifikasi, maka tubuh akan merasa lebih cergas, bertenaga dan sihat.

Apakah detoksifikasi terjadi pada semua orang ?

Tidak semua orang mengalami detoksifikasi

Faktor apa yang menentukan ?

Setiap orang mempunyai metabolisme yang berbeza.. Perbezaan ini  bergantung kepada BANYAKNYA RACUN dalam tubuh dan KEPEKAAN  tubuh pada perubahan.

Tanda-tanda detoksifikasi :

  • Sakit kepala
  • Mual, kembung perut, sembelit atau sering buang air besar
  • Pilek, selesema, demam ringan
  • sakit pada otot dan sendi
  • Gangguan pada kulit seperti  gatal, ruam merah
  • Gangguan emosi (cemas, gelisah). Gejala ini disebabkan menurunnya gula didalam darah, yang merupakan cara tubuh melakukan penggunaaan tenaga  terutamanya semasa bulan puasa, tapi  hanya bersifat sementara
  • Sejuk badan. Tubuh akan menurunkan suhu kerana tenaga yang selalu dipakai untuk memanaskan tubuh akan lebih banyak dipakai untuk mempercepat proses detoksifikasi
  • Perubahan warna air kecil lebih pekat. Menandakan tubuh mula mengeluarkan toxin.
Manfaat detoksifikasi :
  • Mencegah penyakit
  • Merehatkan  organ-organ tubuh
  • Membersihkan bahagian di dalam tubuh
  • Membersihkan jerawat
  • Melambatkan proses penuaan
  • Meningkatkan imun tubuh
  • Meningkatkan kesuburan

Bagaimana menghilangkan tanda-tanda detoksifikasi ?
Selalunya, untuk mempercepatkan proses detox ini saya sarankan anda untuk minum excel tea. Tea SNE ni berbeza daripada tea-tea lain. Tea SNE tidak menyebabkan perut anda memulas-mulas dan cirit-birit. Selain itu, Excel Tea ni membantu melawaskan pembuangan sisa2 anda dengan lebih baik.   
"Perlu diingatkan, setiap hari badan kita mengumpul toksin. Toksin ni boleh didapati dari makanan, udara, air, asap dan sebagainya. Pengambilan Excel Tea bersama produk SNE yang lain seperti Kapsul SNE & Beutskin Essence, akan mempercepatkan proses penyingkiran toksin melalui pembuangan air besar."




Berseri Di hari Bahagia Dengan Beutskin Essence (BE) dan SNE Kapsul (SNE)


Menjelang Hari Bahagia pasti ramai yang nak kelihatan cantik kan. Ain pun xterkecuali lah. Tapi ain dah amik langkah-langkah awallah macam makan dan rehat yang cukup, pakai skin care yang betul, minum air masak yang banyak lebih 3Liter sehari, dan yang paling penting makan supplement yang terbaik semestinyer  dengan pengambilan Beutskin Essence dan  SNE Kapsul. Ain consume  Beutskin Essence dan  SNE Kapsul ni dalam 8 bulan sebelum kenduri ain. So ain ambik masa jgk nk polish kulit ain. Lgpun ain xnak lah mencari supplement yang dalam masa singkat bagus tapi untuk long term macam mana pulak.Yup! memang banyak supplement dipasaran , ain pun ada jual jgk tp  Beutskin Essence dan  SNE Kapsul tetap dihati sebab ain sendiri consume so tuan badan tahu macam mana perubahan yang dialami. 

Time kenduri ain ramai yang puji skin ain lebih glowing dan pinkish tak macam hari-hari sebelum ni. Mak andam ain pun beli jgk tau Beutskin Essence time kenduri haritu.hehehehe. Tp tulah ain x snap lak gambar bersama beliau dengan Beutskin Essence sebab xsempat..huhuhu..ok antara tips yang boleh diamalkan dan sepatutnya hari-hari tau amalkan baru sentiasa gorgeous jer =)

TIPS  untuk dapatkan kulit muka yang sihat :

1. Minum air kosong secukupnya
2. Elakkan daripada memakai make up terlalu lama (melebihi tempoh 8 jam)
3. Elakkan memakai foundation terlalu kerap kerana ini akan menyebabkan liang pori tersumbat seterusnya menyebabkan jerawat dan jeragat
4. Cuba lapkan kulit muka dengan tuala yang direndam dengan air suam
5. Pakai krim pelembap untuk memastikan kulit sentiasa lembap dan tidak kering
6. Pakai skincare yang bersesuaian. Seeloknya elakkan dari memakai skincare yang mengandungi bahan kimia terlarang
7. Makan supplement untuk penjagaan dalaman
8. Banyakkan makan buah-buahan dan sayuran hijau
9. Dapatkan rehat dan tidur yang secukupnya


Selamat mencuba produk SNE dan tips tu jgk tu ye :))


~jom layan berberapa keping gambar semasa Majlis berlangsung~

Surat kebenaran berkahwin...masa dapat surat ni , tersenyum jer...segala dokumen dah selesai cuma tungu hari nak di Ijab kabul jer...


 
~ neutral make up..simple je ~  

~ alhamdulillah..selamat sudah ~ 

 
25/5/2013 in memories =)


 
~ ni mesti kena letak, ain dengan my mentor/cikgu/ leader akak Cyrus Amiera. Sanggup datang jauh dari Shah Alam ke Kedah untuk menghadiri wedding ain..terharu tau...tQ kak miera to be the best leader and mentor (gambar ni x siap bersiap lagi, tapi kak mira nak cepat sebab da urusan, fuh!! bz berbenor akak kita ni walaupun peggy)  ~ 

Thursday, July 18, 2013

Pencerahan Mengenai Beutskin Essence dan Salah Faham Mengenainya


Beutskin Essence ni bukan saja baik untuk skin tapi juga baik untuk kesihatan kita serta menstabilkan hormon. Dan dalam Beutskin Essence tu ada kandungan yang boleh menguraikan melanin. Guys, Melanin ni la yang memberikan warna coklat kat skin kita tapi Beutskin Essence dan tolong uraikan maka secara tak langsung kulit kita makin putih.  Memang produk cam Beutskin Essence ni la yang ain tercari2 selama ni.

 Kalo uolls tengok Adira AF, Isma AF, Heliza Helmi, Stacy AF dan banyak lagi la geng2 Akademi Fantasi semua makan Beutskin ni. Tapi dorang makan dengan SNE Kapsul skali la sebab tu ahsil berganda2 kebabom nya! Adira AF da maintain makan Beutskin Essence + SNE Kapsul hampir setahun. So sila la korang tengok sendiri perbezaan ketaranya. Dia putih bukan putih pucat sakit tu, tapi putih pinkish. Sangat superb!

 Ain paling suka tengok muka time ni...ni muka fresh selepas ambik wudhu"...sempat lagi snap..kulit glowing serta pinkish2....Beutskin Essence mampu membuatkan skin kita jadik glowing. Sangat2 terbukti. Gambar ni x dak edit2 yer...

Interested? You may
SMS/WhatsApp at 013485 5562
PM me in Facebook 

Testimoni Beutskin Essence & SNE Kapsul

Tempoh 3 Bulan pertama ain consume Beutskin Essence dan SNE Kapsul ni xde lah gebus dan putih tu seketul macam Adira sebab aku tahu perubahn adalah bergantung pada body kita dan kebersihan darah kita. So klau jenis darah kotor dan usus jgk xok so better detox dulu untuk dapatkan hasil yang maksima. So xdelah nanti salahkan reseller kenapa makan xdak kesan n bla! bla! bla!... =)

Product yang utama yang perlu kita consume klau x mau consume Beutskin Essence lagi adalah SNE Kapsul. melalui research n google SNE Kapsul ni berfungsi membersihkan darah kita, melancarkan segala yang problem dalam body so that senang la Beutskin Essence tu nak bertindak kan. Memang ketara jelas perbezaannya gambar ain dulu dan sekarang. Testimoni sebagai buktin =)


Biar gambar berbicara.... hampir 8 bulan consume ‪‎beutskin essence‬ dan ‪sne kapsule .. terbaik dari ‪ ‎SNE Marketing‬ ...tiada keraguan lgi...yess!...supplement yg ‪terbaik‬..penjagaan dalaman dan luaran badan khusunya untuk kulit...



Ok ini adalah set lengkap yang disarankan kepada anda untuk mendapatkan skin yang cantik dan sihat. Ketiga2 sangat penting ye. Kalau boleh kene consume kesemuanya untuk hasil yang optimum. Insyaallah jika kita istiqamah, ikut aturan yang betul, banyak minum air kosong maka cantiklah skin kita.
.
See u next entry okey. Kalau nak try laju2 SMS/Whatsapp iolls ye 013 485 5562




Tuesday, July 16, 2013

Senarai Agent Sne Marketing

Dapatkan  produk SNE MARKETING daripada Agent SNE MARKETING berdaftar kami:


Linda ( Bayan Lepas, Penang)
0174423411


Maria ( Ampang)
0196717809

 Haryani ( Alor Setar )
0194351032

 
Shahidah ( Kepong)
0172586462



Norrain Mohamad Nasir (Cheras )
017 3479172 

 
Marni Eta (Ipoh)
0125504127

 
Nurisma ( Kuala Lumpur - Jalan Datuk Keramat)
014 7269483  



Amilia ( Salak Selatan, KL) 
0173414748 

 

 Amirozaina ( Kulim)
019-4100197 


Noor Jannah  ( Sungai Petani)
0145102280 


Farah ( Kajang)  
 0111-5797898 / 012-2960035



Masliza ( Taman Melati- KL)
0139460899



# Senarai nama mobile agent akan di update dari semasa ke semasa.. Terima kasih kerana sudi menjadi sebahagian dari family SNE Marketing

HOTLINE 0134855562



Senarai Pakej Yang Ditawarkan Beserta FREE GIFT Dengan Belian SNE Product

PAKEJ PERCUBAAN


30 BIJI BEUTSKIN ESSENCE + 30 BIJI SNE KAPSUL = RM210
or
30 BIJI SNE KAPSUL + WITH OTHERS PRODUCT SNE = PM FOR THE BEST PRICE

PAKEJ EKONOMI

60 BIJI BEUTSKIN ESSENCE + 60 BIJI SNE KAPSUL = RM408

PAKEJ  LENGKAP 

60 BIJI BEUTSKIN ESSENCE + 60 BIJI SNE KAPSUL + SEKOTAK EXCEL TEA (30 UNCANG) = RM483


PAKEJ IBU HAMIL 
   60 BIJI SNE KAPSUL60 BIJI WIS-D ESSENCE  = RM387 




 

DENGAN SETIAP BELIAN PRODUK AKAN DAPAT!!!
 
+ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
+ FREE KEAHLIAN SNE
+ FREE CONSULTATION
+ EXTRA 3% BONUS DARI SNE MARKETING


Dengan setiap pembelian sne product akan mendapat 12 FREE GIFT!!!! :

FREE SHISEIDO BLACK MASK X 2
FREE SHISEIDO GOLD MASK X 2
FREE SHISEIDO WHITE MASK X 2
FREE EYE COLLAGEN MASK X 2
FREE DETOX PATCH X 2
FREE LIP GOLD MASK X 2
 
bestnyerrr....
 
* REMARKS: SEKOTAK : 60 BIJI 


Untuk tempahan/pertanyaan boleh SMS/Whatsapp only : 013485 5562

Pakej Ramadhan


 PENGUMUMAN PENGUMUMAN PENGUMUMAN!!

PRODUCT SNE Marketing (Official)
( 1 HB JULAI - 31HB OGOS 2013)

 
*Pakej 1 :
DP: 3 kotak Beutskin Essence = RM550 , Jimat RM80 (NP: RM630)!!

*Pakej 2:
3 SNE KAPSULE + 2 aterCardy or Wis D + 2 Excel Tea + 4 seaBuck =
RM1180, Jimat RM 262 (NP : rm1442) !! + FREE POSTAGE + FREE CONSULTANCY + FREE EXTRA GIFT + GETS 3% BONUS FROM HQ




*Pakej 3
Promosi Skin Care "Travel Kit" Shamone ...NP: Rm250....DP:
RM128 , Jimat RM122!! + FREE POSTAGE + FREE CONSULTANCY + FREE EXTRA GIFT + GETS 3% BONUS FROM HQ




*Pakej 4
Beutskin Essence + SNE KAPSULE = RM408 + FREE POSTAGE + FREE CONSULTANCY + FREE EXTRA GIFT + GETS 3% BONUS FROM HQ

*Pakej 5
SNE KAPSULE + Beutskin Essence + EXCEL TEA = RM483 + FREE POSTAGE + FREE CONSULTANCY + FREE EXTRA GIFT + GETS 3% BONUS FROM HQ


REMARK
DP : DISCOUNT PRICE
NP: NORMAL PRICE 

HOTLINE: 013 485 5562




Malaysia first astronaut Dato Dr. Sheikh  dan Scha Alyahya sudah memilih produk SNE!.. Apa anda tunggu lagi?





kalau tak  faham lg tentang pakej-pakej yang ditawarkan....jom layan video di bawah dari Scha Alyahya =)




SeaBuck Activ



Nama Produk : SeaBuck Activ
Kod Produk : 10027
Berat : 6g x 15 sachets / box


" MENGUBAH STATISTIK KETOKSIKAN MANUSIA "

Seabuck Activ dibuat 70% dari buah Sebucthorn dan 30% dari herba terpilih yang terkenal dalam perubatan cina sebagai ubat yang sangat berkesan bagi membuang toksin bahagian tubuh khasnya jua membuang toksin keseluruh organ tubuh. Kaya dengan vitamin C, dimana ia boleh menguatkan ketahanan badan untuk melawan jangkitan penyakit berjangkit..
* Mengurangkan kerosakan yang diakibatkan oleh mendakan toksin, meringankan beban pada seluruh organ dalaman.
* Menyelaraskan perubahan patologi dalam organ dalaman, menyingkirkan toksin
* Melegakan simptom dan komplikasi yang diakibatkan oleh batuk, demam dan penyakit yang lain
* Meningkatkan peresapan nutrien dan ubat-ubatan
* Mencegah penularan penyakit serius



FUNGSI:
1. Menyingkirkan mendakan toksin daripada paru-paru, meresap ke dalam paru-paru secara pantas, menyingkirkan mendakan toksin jangka panjang dengan menyeluruh.
2. Menyingkirkan mendakan toksin daripada dinding salur darah, mengubah toksin menjadi asid asetik yang tidak bertoksid yang akan disingkirkan daripada tubuh demi mengurangkan beban hati dan buah pinggang.
3. Memulihkan gangguan sistem saraf pusat, meningkatkan kualiti tidur dan fungsi ingatan menyeluruh.
  4. Membentuk sejenis membran pelindung pada permukaan gastrik mukosa, mengelakkan habuk, alkohol atau perangsang yang lain daripada membawa kemudaratan kepada gastrik mukosa.
5. Meningkatkan fungsi stamina pengidap hipoksia kardium. 6. Menstabilkan tekanan dan menyelaraskan degupan jantung untuk mencegah fungsi jantung yang abnormal.

EMPAT PERINGKAT UTAMA:


1-6 hari (peringkat permulaan)
Kekeringan mulut, sesak dada, rasa loya, batuk, pening, kelesuan dan insomnia dilegakan

Bulan pertama (peringkat penyahtoksikan)
Ulser mulut, sakit kerongkong, batuk yang kronik, kahak dan sakit dada hilang.

Bulan kedua (peringkat penyahtoksikan menyeluruh)
Menguraikan pengumpulan toksin pada paru-paru, hati, buah pinggang, usus dan perut, membersihkan darah dan sel demi mencapai penyahtosikan menyeluruh tubuh.

Bulan ketiga (peringkat perlindungan dan pemulihan)
Membentuk membran pelindung pada dinding perut dan usus, mengawal penyerapan pelbagai toksin, mencegah toksin daripada meresap ke dalam sistem peredaran darah, memainkan peranan yang penting dalam metabolisme hati dan membantu melindungi fungsi otak.


SEABUCK ACTIV amat baik di makan bersama-sama dengan SNE Kapsul..

Artercardy Essence


Nama Produk : Artercardy Essence
Kod Produk : 10022
Berat : 500mg x 60 capsules
No.Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL08031424TR

" Mengubah Statistik Penyakit Manusia "

3 FAKTOR UTAMA
1. Faktor Aktif Saluran Darah
2. Faktor Aktif Otak
3 Faktor Aktif Jantung


Artercardy Essence menggabungkan kedua-dua teori perubatan iaitu “ko-terapi fungsi hati dan otak” dan “kekurangan bekalan darah sebagai punca segala penyakit”. Ia berfungsi untuk melindungi dan membaiki sel-sel saraf, mencegah kematian sel-sel saraf, melindungi sel endothelium pada dinding saluran darah dan sel miokardium, mendorong pertumbuhan semula vascular anastomosis, memperbaiki peredaran mikro dan mengurangkan factor risiko kejadian penyakit kardiovaskular. (dengan menurunkan lipid plasma dan kelikatan darah serta menstabilkan tekanan darah)




ISI KANDUNGAN DALAM ARTERCARDY




FUNGSI

* Mempunyai fungsi unik untuk melembutkan saluran darah yang keras.
* Membantu dalam menurunkan tekanan darah, lipid plasma dan kelikatan darah.
* Memulihkan kerosakan organ dalaman yang diakibatkan oleh hipertensi.
* Bertindak terus ke atas saluran darah dan organ viseral tanpa memantul.
* 100% ramuan bio-aktif dan cepat menunjukkan keberkesanan.
* Melegakan tanda-tanda dan punca akar kejadian penyakit kardiovaskular.


KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN ARTERCARDY ESSENCE

Rawatan peringkat pertama :Tempoh Terapeutik (1-30/hari)
- Menyingkirkan toksin dalam darah dan menstabilkan tekanan darah.
 
Rawatan peringkat kedua :Tempoh Pemulihan (30-60/hari)
- Memulihkan organ viseral dan melembutkan saluran darah yang keras.
 Rawatan peringkat ketiga :Tempoh Konsolidasi (selepas 60 hari)
- Mengurangkan lipid plasma dan mengawal tekanan darah.


CIRI UTAMA ARTERCARDY ESSENCE

# Memecahkan molekul lemak, melarutkan thrombus dalam saluran darah dengan cepat.

# Mengaktifkan sel otak, memulihkan system penghantaran saraf dan impuls

# Memulihkan fungsi badan dan menguatkan daya ingatan.

# Melancarkan pengedaran saluran darah dan mengurangkan kelikatan darah

# Kaya dengan pati tumbuhan, cepat diserap dan memberi kesan yang baik

# Diambil secara tetap dan berterusan, memperbaiki tahap kesihatan diri


 

Mengapa saya perlu mengambil ARTERCARDY ESSENCE?

Sexy Pink Heart

Copyright 2013 | Templates Reserved for Zunurain Salleh | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™