Instagram @zunurainsalleh

Thursday, January 17, 2013

ENTRY PERTAMA UNTUK TAHUN 2013


Assalamualaikum......hai readers!!!  wauuu sudah lama sy x update blog ni...dh agak 3 tahun menyepii... my last post adalah bertarikh  9 November 2010 but nowww sila tgk tarikh hari ni... 17 Januari 2013..err almost  3tahunn gak lah sy x " berbloging "... lama kan...mn lah sy menghilang err...ok jap lg sy cytekan ok!!! but today! sy nak start balik menulisss ... yaaaaa!!!! ....

huhu....disebabkan malas menulis, ni lah last entry bertarikh 9/11/2010

mungkin ada yg pernah view my blog mgkin da yg belom....rs malu lak bila bc balik post2 lama...jiwang nyer + budak2 pun ada rsa...huhuhu.. (muka merah2)...huwaaa....nk muntah pun da....


ok jawapan kemana saya menghilang 

alasan pertama : sebab malas, biasa lah once dh stop mmg ssh nk start balik kan...btul x??

alasan kedua : tumpukan pada my study...tp xde lah pndai ngaji pun

alasan ketiga ni sy suka: sbb sy dah ada bisnes on9!!!  tahun 2010 adalah tahun sy memulakan bisnes on9 sy....sy jual byk go trough by FB yg diberi nama : Shoppe Ain (bleh view badge disebelah kanan yer ) ....produk yg sy jual adalah seperti berikut...meh view gambar dibawah ni:

PERTAMA!!

produk2 dr SNE 

tp bgs sgt ke???  proved !! sekali dgn gmbr lagi..sy pun dh consume selama 4 bulan..alhamdulillah nanti sy update gmbr sy yer 

picture one of the costumer consume  SNE CAPS + BE ..caya lah!!!

KEDUA!!
  
produk kedua yg sy jual..sapa x kenal dgn FELINA kan.... Hot dengan produk pelansingan dan Vit C nyer...

 Felina Inchloss Losyen


Felina Vit C + Pure Collagen 

LASTTTT SEKALI !!!


Apa pulak Treenea ni yer....Treenea ni adalah syarikat bumiputera yg skung mengeluarkan produk nyer yg terbaru..kira 1 baby iaitu Minyak Kelapa Dara (VCO) Antioxida or Virgin Coconut Oil Antioxidants (vcoA)..bru je "di louching" pada 1 Januari 2013 ..  Baru 18 hari dalam pasaran, lebih 10 ribu kotak dah terjual di seluruh Malaysia sebab ramai yg dah tahu 1001 khasiat dari hujung kaki ke hujung kepala. 

ni Maps ..nak tahu lanjut bleh ke page http://www.treenea.com/ 


~ TREENEA is all about Health, Beauty & Grace~
 
VCO-Treenea 

ok la ni antara 3 produk utama yg sy jual...post kali psl pengenalan skit2 ttg produk2 yg sy jual selama 3tahun ni...next update details mengenai setiap produk yer ..so stay tuned!!

ok yahhh lupa nk infom sy ni STOKIS bg produk SNE , DEALER/STOKIS TREENEA ALOR STAR dan jgk one of the agen FELINA ... kalau berminat nk bertanya psl produk/nak membeli/nk jd ahli leh trus ke page/fb bisnes sya  SNE dan FELINA or Treenea or hotline 0135045562 =)

ok sekian buat kali ni...TQ sebab sudi membaca...jmpa lagi...salam =) 





xoxo
Ain





No comments :

Sexy Pink Heart

Copyright 2013 | Templates Reserved for Zunurain Salleh | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™