Instagram @zunurainsalleh

Friday, April 26, 2013

Senarai Agent Dian Pixy



Dapatkan produk Dian Pixy  daripada Agent berdaftar kami:

BB 12042 - A1
MASLINDA BINTI RAMLI
PENANG
H/P : 0174423411
LINK FB : 
http://www.facebook.com/rizqilinda

blog divider photo: blog divider ShabbyBlogsDividerK.jpg
BB 12042 - A2
NORAZLIN ABD RASHID
AREAl KAJANG, SELANGOR
H/P : 017-3079774

LINK FB : https://www.facebook.com/lynn.dinoiii 
blog divider photo: blog divider ShabbyBlogsDividerK.jpg

BB 12042 - A3
IRIS IZARA IZARA
H/P: 0174639573
LINK FB: https://www.facebook.com/irisizara.izara
blog divider photo: blog divider ShabbyBlogsDividerK.jpg

BB 12042 – A4
NURISMA KHAIRUNNISA BT ISNIN
AREA: JLN DATUK KERAMAT, KUALA LUMPUR
H/P :014-7269483

LINK FB :: https://www.facebook.com/ungu.violet.1485
blog divider photo: blog divider ShabbyBlogsDividerK.jpg

BB 12042 – A5
NAMA- SAIDATUL FARHANA SULONG
AREA: BANDAR JENGKA , PAHANG
H/P :019-3930785
FB LINK
1) www.facebook.com/gedebukjatuh
2)www.facebook.com/treeneavcoa
3) www.facebook.com/beautyhealthyhouse

blog divider photo: blog divider ShabbyBlogsDividerK.jpg
BB 12042 - A6
FAIZAH ABD SHUKOR
AREA: BATU PAHAT
LINK FB :http://www.facebook.com/ija.altamis
blog divider photo: blog divider ShabbyBlogsDividerK.jpg
BB 12042 - A7
NUR AFWA AZALAN
AREA: TELOK PANGLIMA GARANG, SELANGORH/P :0123497429

LINK FB https://www.facebook.com/laylywa.treenea


blog divider photo: blog divider ShabbyBlogsDividerK.jpg
BB 12042 - A8
SITI LIYANA BINTI AB RAHMAN
BATU PAHAT JOHOR
H/P :011 2972 4595
LINK FB :https://www.facebook.com/onleyscatalystandbeautyhome?ref=hl
blog divider photo: blog divider ShabbyBlogsDividerK.jpg
BB 12042 - A9
SITI AMIRAH BT MOHAMAD NOOR
AREA: TAIPING,PERAK
H/P :013 5915591
LINK FB :http://www.facebook.com/cik.lalang
blog divider photo: blog divider ShabbyBlogsDividerK.jpg
BB 12042 - A10
SUHANIZAH ABDUL HAMID
AREA: PUCHONG SELANGOR.
LINK FB: Nong Empire Couture
H/P :0192209947
blog divider photo: blog divider ShabbyBlogsDividerK.jpg
BB 12042 - A11
NORZAINI SAAD
AREA: POKOK SENA,KEDAH
H/P : 019-4553050
FB LINK : lunna luffa beauty & health
blog divider photo: blog divider ShabbyBlogsDividerK.jpg
BB 12042 - A12
FATAHIYAH BINTI AHMAD,
AREA: SUNGAI LALANG.KEDAH
H/P :0164326452.
LINK FB :https://www.facebook.com/fatahiyah.zafran?ref=tn_tnmn
blog divider photo: blog divider ShabbyBlogsDividerK.jpg
BB 12042 - A13
NORHARYANI BINTI SHAARI, 
AREA: ALOR SETAR, KEDAH DARUL AMAN
H/P : 0194351032
LINK FB :http://www.facebook.com/nor.haryani.14
blog divider photo: blog divider ShabbyBlogsDividerK.jpg
BB 12042 - A14
NAMA:NOR ASIFAH BT MOHD FADZLI
AREA: KOTA BHARU KELANTAN
H/P :0128931060
FB LINK:

http://www.facebook.com/nadia.amran.395?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/MINYAK-KELAPA-DARA-VIRGIN-COCONUT-OIL/221063597935826
blog divider photo: blog divider ShabbyBlogsDividerK.jpg
BB 12042 - A15
NAMA:NURUL HAFIZAH BINTI HARON
AREA: KOTA BHARU, KELANTAN.
H/P :014 8167735

blog divider photo: blog divider ShabbyBlogsDividerK.jpg
BB 12042 - A16
AYU ZURINA BT MD ZAIN
AREA: SELANGOR
H/P :017-2437313
FB LINK:
https://m.facebook.com/ella.jsd.9?__user=100005497626111

Thursday, April 25, 2013

Senarai Stokis SNE MARKETING


 Dapatkan rangkaian produk SNE MARKETING dari stokis berdaftar  kami:




Ren Niena

Hotline: 012 8627710/ 019 6757710
FB:  Ren Niena
Location: Banting/Putrajaya 

SENARAI AGENT-AGENT TREENEA




Dapatkan Treenea daripada Agent Berdaftar kami

1. MUHAMMAD RIDZUAN BIN AMIR
    AREA: MERGONG, ALOR SETAR, KEDAH
     FB:  Muhammad Ridzuan
     HP : 0176862928

2. SHAZEERA BINTI SHA'ARANI
     AREA : PERLIS/ KUALA LUMPUR
     FB : Cik Eira
     HP: 017-4304886

3. SITI AYU BT BIDIN
    AREA: BATU KURAU, KEMUNTING, PERAK
    FB : Are Yu
    HP: 017-4870067

4. ANIS AFIQAH BT FADZILAN
    AREA : ALOR STAR, KEDAH
    FB: AA one shop, aneys afeqah II
    HP: 013-3797302

5.NURUL NAJIHAH BT OMAR
    AREA : KEDAH
    HP:  0135946157

6.  HASLINA ALIAS
     AREA:  SHAH ALAM 
     HP : 0125561470
     FB: Haslina Alias


7.  AWATIF BT TAJUL BAHAR@AHMAD FAUZI 
     AREA: TAMAN NURI, ALOR STAR 
     HP:  017-8261361 / 016-3764367

8. SITI NURHANIM BINTI SHAFIE
AREA: ALOR STAR 
HP:  0175823307
FB: Auni Shop



# Senarai nama mobile agent akan di update dari semasa ke semasa.. Terima kasih kerana sudi menjadi sebahagian dari family TREENEA

HOTLINE 0134855562
FAN PAGE:  Treenea ALOR STAR 

SNE KAPSUL = RAJA PENAWAR

ASAL USUL RAJA PENAWAR/SNE KAPSUL

Produk ini yang dihasilkan dari biji buah Seabuckthorn (dari Mongolia) ini kemudiannya digabungkan dengan bahan-bahan semulajadi yang terbaik dapat memenuhi khasiat-khasiat yang diperlukan oleh tubuh badan manusia, dan terbukti berkesan terhadap berbagai jenis penyakit disamping meningkatkan daya keimunan tubuh badan manusia..Kapsul SNE berupaya membantu mereka yang mempunyai berbagai penyakit seperti darah tinggi, darah rendah, kencing manis, sakit buah pinggang, barah, tiroid, kanser payudara, buasir, gastrik, senggugut, sakit jantung, hepatitis B, kelamin lemah, sukarmengandung, keputihan, kekurangan darah, insomnia, buasir, sembelit,radang peparu, ulser, tumor, kencing malam, gaut, masalah ginjal,katarak mata, sakit kulit (psoriasis), kulit sensitif, migrain,strok, kebas-kebas anggota, sawan, asma, sakit otot, jerawat, dan sebagainya lagi.

MENGAPA SNE KAPSUL dapat mengatasi pelbagai penyakit serta melanjutkan usia?

Pengesahan dari makmal:

SNE KAPSUL mempunyai daya penyingkiran radikal bebas yang kuat. Ia dapat meningkatkan system keimunan dalam 15 hari. Boleh mengaktifkan system otak, sistem saraf dan sistem endokrin. Mengandungi khasiat yang sempurna untuk membaiki kesilapan di dalam genetik manusia.Dapat mengaktifkan serta menguatkan sel-sel. Pada masa yang sama ia dapat memperkuatkan system saluran darah.Ia mengandungi lebih daripada 200 jenis khasiat yang penting untuk melakukan 6 fungsi sama sekali; Pencegahan Jangkitan Bakteria dan Virus, Ditoksifikasi, Penyelarasan Serta Pembaikian, Proses Penguatan, Peningkatan System Keimunan dan melanjutkan Usia. Satu Gabungan


Antara 5 Pelopor Perubatan utama.

Satu Produk Yang Mengubahkan Usia Manusia Satu Konsep Baru Kesihatan Yang Menyeluruh!! Pakar-pakar perubatan telah membuktikan KAPSUL SNE (SUPER NUTRIENTESSENCE) boleh mendatangkan banyak faedah. Berupaya menyingkirkan

Radikal-radikal bebas dan unsur-unsur merbahaya:
  • Bertindak sebagai agen ditoksifikasi dan anti-virus.
  • Meningkatkan kekuatan system keimunan dalam 15 hari.
  • Memulih dan mencegah penyakit-penyakit system penghadaman dengan berkesan.
  • Mengurangkan ketulan darahan dan kolesterol disamping mencegah penyakit salur darah.
  • Mencegah petumbuhan sel-sel kenser dan bahan-bahan karsinogenik.
  • Meningkatkan kecekapan fungsi hati iaitu menyingkirkan toksin-toksin dan menguatkan organ-organ penting termasuk jantung, pankreas dan buah ginjal
  • Mencegah jangkitan selsema.
  • Berkesan dalam rawatan melecur, parut dan sakit katil.
  • Mencegah luka akibat pendedahan berlebihan kepeda unsur-unsur semulajadi.
  • Membantu pengaliran darah dan mengurangkan ketulan darah; mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.
  • Mencegah dan mengubati masalah-masalah yang disebabkan oleh ginekolgi. Produk ini sesuai untuk kaum wanita.
  • Membantu proses tumbesaran kanak-kanak,terutamanya menigkatkan daya mental.
  • Berkesan untuk penjagaan kulit dan membantu melambatkan proses penuaan - menjadi rebutan ramai.

Kapsul SNE merupakan satu makanan kesihatan terbaru di pasaran yang telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan menerusi nombor berdaftarnya MAL 20034169TC .



Officially launching...Dato'Dr.Sheikh Muszaphar became SNE Brand Ambassador
Congratulations to SNE and Dato'Sheikh :)


  bahagian kulit muka alergi ♥


 pengalaman ibu mengandung ♥




Klinik pun dah mula menggunakan SNE dalam perubatan mereka.


Bagaimana dia bertindak sehingga ramai pesakit pulih dengan mengambil kapsul SNE?

Ia membaikpulih & menyuburkan sel sel badan menyingkirkan toksin & radikal bebas membersihkan darah & membantu proses detokfikasi (buang toksik dlm tubuh/salur darah) mengaktifkan sel sel otak ,sitem saraf & endokrin merawat lecur, parut, luka luka dan kudis tekanan menyeimbangkan hormon & masalah kewanitaaan.




SNE KAPSUL
Harga : RM198.00 nett | FREE POSTAGE | FREE MEMBERSHIP l FREE GIFT 





Pengalaman menggunakan Beutskin Essence dengan SNE Kapsul



Entry kali ni pengalaman ain menggunakan Beutskin Essence(BE) dengan SNE Kapsul...yup ramai orang bertanya dengan ain ok ke bila consume BE dengan SNE Kapsul ni ??..ada kesan ke?....so diatas pengalaman sendiri dan merasakan sendiri perubahan..now ain yakin keluar tanpa menggunakan bedak pun...yess..sebelum ain menggunakan BE dan SNE kapsule ni ramai yang komen macam ni :
"ain dah cantik tak perlulah ambik produk-produk yang mcm ni lagi?..."

so apa yang boleh ain katakan  ...bg ain memang kawan2 tengok kulit ain dah ok..tp tuan badan stil rasa tak yakin plus kulit ain stil ada kesan "burn" disebabkan masa ain Latihan Industri (LI) Diploma dlu muka "brun" sgt2...ye la.. LI kena jaga "site jalan" ..mau tak rentung...huhu...jenuh la nak putihkan balik...huhu....

now after diperkenalkan produk ni oleh kak mira a.k.a cyrus amiera mmg da boom!!..3 bulan pertama hampir give up nk teruskan pengunaan produk ni...ye la xpth pun mind set nk putih macam adira AF...tp ain kena ubah mind set ain...sebab bagi ain...consume produk ni ain fikir untuk long term klau short term nk gebus gebas better ain consume produk mcm Maixara, Aurawhite, Dian Pixy or produk2 lain yang tengah meletup sekarang ni.. tapi  long term macam mana lak? 

Penggunaan  BE dengan SNE Kapsul Ni bukan nak cantik je tau tp kesan yang tersangat owsemm!! untuk sistem dalaman manusia...bayangkan klau ambik be ni bersamaan  12 biji tomato..so kalau anda makan 2 biji be sehari bermakna anda makan 24 biji tomato...sanggup ke nak makan 24 biji tomato sehari berbanding telan 2 biji be sahaja?? ain tak sanggup. hihihi.....

kesan yg cpt ain dpt rasakan kulit tak kering tapi selepas 8 bulan penantian dan kegigihan ain konsisten makan produk ni.alahmdulillah...boleh tengok bukti gambar ain dibawah.. =)

BE mampu memberikan kecerahan kepada skin secara keseluruhan dan berperingkat selain SNE Kapsul mampu merawat sistem dalaman manusia dan jgk melicinkan kulit...so bila digabungkan mestilah meletops!!...

Gambar diatas hampir sebulan consume BE dengan SNE Kapsul ..gambar ni ambil masa knduri sepupu kawen semalam...opss!! gambar berani mati tngkap dekat2...gmbr ni tak edit langsung yer!..plus ain pkai loose powder jer..





Ni gambar yang terbaru, anda boleh tengok perbezaan yang ketara gambar pertama dan kedua.... gambar kedua ni pengunaan hampir 8 bulan consume BE dengan SNE Kapsul produk dari SNEMarketing ...tiada keraguan lgi...yess!...supplement yang terbaik dan byk menerima award dalam dan luar Malaysia ...penjagaan dalaman dan luaran badan..untuk kulit dan jgk kesihatan =) 


nak cuba!! boleh contact number dibawah ...ain merupakan stokis yang sah 
boleh dapat dengan harga yg owsem dan jgk berserta free gift yer!!


SMS/Whatsapp only : 0134855562 (ain)
FB : Shoppe Ain 


 photo ainbanner_zps7aed1f74.gif



Sexy Pink Heart

Copyright 2013 | Templates Reserved for Zunurain Salleh | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™