Instagram @zunurainsalleh

Thursday, April 25, 2013

Pengalaman menggunakan Beutskin Essence dengan SNE Kapsul



Entry kali ni pengalaman ain menggunakan Beutskin Essence(BE) dengan SNE Kapsul...yup ramai orang bertanya dengan ain ok ke bila consume BE dengan SNE Kapsul ni ??..ada kesan ke?....so diatas pengalaman sendiri dan merasakan sendiri perubahan..now ain yakin keluar tanpa menggunakan bedak pun...yess..sebelum ain menggunakan BE dan SNE kapsule ni ramai yang komen macam ni :
"ain dah cantik tak perlulah ambik produk-produk yang mcm ni lagi?..."

so apa yang boleh ain katakan  ...bg ain memang kawan2 tengok kulit ain dah ok..tp tuan badan stil rasa tak yakin plus kulit ain stil ada kesan "burn" disebabkan masa ain Latihan Industri (LI) Diploma dlu muka "brun" sgt2...ye la.. LI kena jaga "site jalan" ..mau tak rentung...huhu...jenuh la nak putihkan balik...huhu....

now after diperkenalkan produk ni oleh kak mira a.k.a cyrus amiera mmg da boom!!..3 bulan pertama hampir give up nk teruskan pengunaan produk ni...ye la xpth pun mind set nk putih macam adira AF...tp ain kena ubah mind set ain...sebab bagi ain...consume produk ni ain fikir untuk long term klau short term nk gebus gebas better ain consume produk mcm Maixara, Aurawhite, Dian Pixy or produk2 lain yang tengah meletup sekarang ni.. tapi  long term macam mana lak? 

Penggunaan  BE dengan SNE Kapsul Ni bukan nak cantik je tau tp kesan yang tersangat owsemm!! untuk sistem dalaman manusia...bayangkan klau ambik be ni bersamaan  12 biji tomato..so kalau anda makan 2 biji be sehari bermakna anda makan 24 biji tomato...sanggup ke nak makan 24 biji tomato sehari berbanding telan 2 biji be sahaja?? ain tak sanggup. hihihi.....

kesan yg cpt ain dpt rasakan kulit tak kering tapi selepas 8 bulan penantian dan kegigihan ain konsisten makan produk ni.alahmdulillah...boleh tengok bukti gambar ain dibawah.. =)

BE mampu memberikan kecerahan kepada skin secara keseluruhan dan berperingkat selain SNE Kapsul mampu merawat sistem dalaman manusia dan jgk melicinkan kulit...so bila digabungkan mestilah meletops!!...

Gambar diatas hampir sebulan consume BE dengan SNE Kapsul ..gambar ni ambil masa knduri sepupu kawen semalam...opss!! gambar berani mati tngkap dekat2...gmbr ni tak edit langsung yer!..plus ain pkai loose powder jer..





Ni gambar yang terbaru, anda boleh tengok perbezaan yang ketara gambar pertama dan kedua.... gambar kedua ni pengunaan hampir 8 bulan consume BE dengan SNE Kapsul produk dari SNEMarketing ...tiada keraguan lgi...yess!...supplement yang terbaik dan byk menerima award dalam dan luar Malaysia ...penjagaan dalaman dan luaran badan..untuk kulit dan jgk kesihatan =) 


nak cuba!! boleh contact number dibawah ...ain merupakan stokis yang sah 
boleh dapat dengan harga yg owsem dan jgk berserta free gift yer!!


SMS/Whatsapp only : 0134855562 (ain)
FB : Shoppe Ain 


 photo ainbanner_zps7aed1f74.gif



No comments :

Sexy Pink Heart

Copyright 2013 | Templates Reserved for Zunurain Salleh | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™