Instagram @zunurainsalleh

Friday, July 19, 2013

Berseri Di hari Bahagia Dengan Beutskin Essence (BE) dan SNE Kapsul (SNE)


Menjelang Hari Bahagia pasti ramai yang nak kelihatan cantik kan. Ain pun xterkecuali lah. Tapi ain dah amik langkah-langkah awallah macam makan dan rehat yang cukup, pakai skin care yang betul, minum air masak yang banyak lebih 3Liter sehari, dan yang paling penting makan supplement yang terbaik semestinyer  dengan pengambilan Beutskin Essence dan  SNE Kapsul. Ain consume  Beutskin Essence dan  SNE Kapsul ni dalam 8 bulan sebelum kenduri ain. So ain ambik masa jgk nk polish kulit ain. Lgpun ain xnak lah mencari supplement yang dalam masa singkat bagus tapi untuk long term macam mana pulak.Yup! memang banyak supplement dipasaran , ain pun ada jual jgk tp  Beutskin Essence dan  SNE Kapsul tetap dihati sebab ain sendiri consume so tuan badan tahu macam mana perubahan yang dialami. 

Time kenduri ain ramai yang puji skin ain lebih glowing dan pinkish tak macam hari-hari sebelum ni. Mak andam ain pun beli jgk tau Beutskin Essence time kenduri haritu.hehehehe. Tp tulah ain x snap lak gambar bersama beliau dengan Beutskin Essence sebab xsempat..huhuhu..ok antara tips yang boleh diamalkan dan sepatutnya hari-hari tau amalkan baru sentiasa gorgeous jer =)

TIPS  untuk dapatkan kulit muka yang sihat :

1. Minum air kosong secukupnya
2. Elakkan daripada memakai make up terlalu lama (melebihi tempoh 8 jam)
3. Elakkan memakai foundation terlalu kerap kerana ini akan menyebabkan liang pori tersumbat seterusnya menyebabkan jerawat dan jeragat
4. Cuba lapkan kulit muka dengan tuala yang direndam dengan air suam
5. Pakai krim pelembap untuk memastikan kulit sentiasa lembap dan tidak kering
6. Pakai skincare yang bersesuaian. Seeloknya elakkan dari memakai skincare yang mengandungi bahan kimia terlarang
7. Makan supplement untuk penjagaan dalaman
8. Banyakkan makan buah-buahan dan sayuran hijau
9. Dapatkan rehat dan tidur yang secukupnya


Selamat mencuba produk SNE dan tips tu jgk tu ye :))


~jom layan berberapa keping gambar semasa Majlis berlangsung~

Surat kebenaran berkahwin...masa dapat surat ni , tersenyum jer...segala dokumen dah selesai cuma tungu hari nak di Ijab kabul jer...


 
~ neutral make up..simple je ~  

~ alhamdulillah..selamat sudah ~ 

 
25/5/2013 in memories =)


 
~ ni mesti kena letak, ain dengan my mentor/cikgu/ leader akak Cyrus Amiera. Sanggup datang jauh dari Shah Alam ke Kedah untuk menghadiri wedding ain..terharu tau...tQ kak miera to be the best leader and mentor (gambar ni x siap bersiap lagi, tapi kak mira nak cepat sebab da urusan, fuh!! bz berbenor akak kita ni walaupun peggy)  ~ 

No comments :

Sexy Pink Heart

Copyright 2013 | Templates Reserved for Zunurain Salleh | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™