Instagram @zunurainsalleh

Friday, October 31, 2014

L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM - SERUM AJAIB UNTUK ANDA YG INGIN KURUS

HILANGKAN STRETCH MARK, SELULIT & TAMPIL MENAWAN DAN LANGSING hanya dengan sapuan L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM







Produk yang anda cari selama ini telah ditemui!! Produk yg amat2 berkesan untuk menguruskan badan dan akan nampak hasilnya dalam 24jam setelah digunakan.

✔ Mengurangkan kesan parut selepas bersalin
✔ Tanpa risiko kesihatan.
✔ Tidak perlu berlapar.
✔ Hanya kurangkan sedikit amalan pemakanan (Bagi mendapat kesan yang lebih menakjubkan).
✔ Dapat bakar lemak anda dalam masa 24jam. 
✔ Dapat mengurangkan kesan parut selepas bersalin bagi wanita.
✔ Dapat mengempiskan perut anda.





L'AROME APPLE STEM CELL SERUM

✔ Formula hebat – Swiss Quality Product
✔ Lemak – pembakaran serta merta
✔ Selulit – Tiada lagi masalah
✔ Stretch Mark – lihat sendiri keajaibannya
✔ Langsing – kecantikkan yang anda inginkan
✔ Kesan seawal 24 jam dapat di rasai
✔ Tak panas dan tak melekit





Dato Dr Mashitah dan Sheera Iskandar antara mereka yang berpuas hati dengan keberkesanan produk L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM.




➨ Testimoni: ”saya turun 3kg dalam masa 1 minggu. stretch mark di bahagian perut hampir 100% hilang dalam tempoh sebulan“Ibu-ibu lepas bersalin pasti ada selulit dan stretch mark di bahagian perut.


➨ Tak perlu ke pusat slimming yang harga ribu2 untuk treatment. Kini anda boleh lakukan sendiri di rumah. Hanya dengan sapuan sahaja. Mudah dan sangat berbaloi.


➨ Bagaimana L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum 
dapat membantu anda? 



» L'AROME Apple Stem Cell Slimming Serum direka untuk menghasilkan hasil yang hebat* kepada pengguna.


» Ia bukan sahaja untuk membakar lemak anda, ia membantu membentuk badan anda, menghasilkan enam pek anda (pembina badan), menghilangkan selulit dan stretch mark.


» Kandungan stem sel epalnya menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan membaiki epidermis selain membentuk pigmen kulit. Dengan kata lain juga, ia berupaya membaiki tisu dan sel dalam badan dengan efektif dan akhir menghasilkan sel baru dengan untuk kulit.




KEBAIKAN L'AROME


✔ Membakar lemak secara berterusan.
✔ Menghilangkan stretch marks
✔ Menghilangkan selulit
✔ Menghilangkan double chin
✔ Menghilangkan parut lama
✔ Boleh membantu mengempiskan perut ibu selepas bersalin
✔ Boleh membantu untuk mendapat kan six pack





ANTARA FUNGSI L’AROME 


~ LEMAK : pembakaran lemak berlaku sangat pantas 
~ SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu 
~ LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari 
~ STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan 
✎Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan. 
✎Menghilangkan selulit, orange peels,strecth marks & parut selepas bersalin. 
✎Boleh disapu pada double chin 
✎Menghaluskan tekstur kulit 
✎Mengeluarkan angin2 dalam badan 







KANDUNGAN


Methyl Nicotinate, PytoCellTech(TM) Mulus Domestica, Actin Heat,
Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Extract, Lemon Grass Essential Oil.





CARA PENGGUNAAN L'AROME


✔ Sapukan 2 kali sehari, siang atau malam* (selepas mandi ) pada bahagian bermasalah.
(Gunakan setiap hari untuk kesan yang lebih baik).
✔ Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.



** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **
(selang berapa minit selepas sapu, anda akan mula berasa panas pada
bahagian yang telah disapu)



*UNTUK MENAMPAKKAN KESAN*
** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM GUNA PRODUK INI **





ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA!




TESTIMONI

























BERMINAT??
JOM ORDER.






HARGA PASARAN


RM 180.00 SM/RM 190.00 SS

HARGA KAMI!!

RM 150.00 SM/RM 160.00 SS (1 BOTOL)

RM 300.00 SM/RM 320.00 SS (2 BOTOL)


TAPI TAWARAN HEBAT UNTUK ANDA !


BELI 4 BOTOL DGN HARGA


RM 350.00 SM/RM 360.00 SS


FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP


P/S : MULAI 2015 BERLAKU KENAIKAN HARGA UNTUK PRODUK L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM.. CEPAT DAPATKAN SEGERA SEBELUM KENAIKAN HARGA.. TQ


 Untuk Pertanyaan @ Order Sila :-
SMS/WhatsApp : 013 485 5562

Monday, August 18, 2014

Supplement Semasa Mengandung


Adakah anda masih lagi mencari-cari apakah supplement yang sesuai semasa mengandung ?
Ibu yang mengandung memerlukan supplement yang lengkap bernutrisi bukan sahaja untuk ibu mengandung malahan untuk tumbesaran yang sihat anak dalam kandungan. 

Kelebihan mengamalkan produk SNE Marketing :-
- Mengelakkan morning sickness 
- Membantu pembentukan tulang bayi serta menguatkannya 
- Mengelakkan kekejangan otot bagi ibu mengandung 
- Menstabilkan jantung dan tekanan darah 
- Pertumbuhan otak, mata dan  fizikal bayi 
- Memberi ibu tenaga sewaktu hamil 
- Memelihara & Menguatkan janin 
- Menguatkan sistem imun bayi dan ibu 
- Memudahkan bukaan sewaktu bersalin



Supplement wajib untuk kshtn ibu dan anak... Ain consume SNE Kapsul dan Wis D Essence sepanjang mengandung...alhamdulillah baby dan ibu sihat-sihat jer ... Pengambilan wisd sepanjang kehamilan bgs untuk kshtn dan perkembangan otak bayi 

SARANAN PRODUK :-
a) SNE Kapsul ( sewaktu hamil ) ATAU
b) SNE Kapsul + Wis D Essence ( sewaktu hamil ) - SET LENGKAP 
c) SNE Kapsul + Beutskin Essence ( selepas bersalin ) 

# Untuk Pertanyaan @ Order Sila :-
SMS/WhatsApp : 013 485 5562

Sunday, August 17, 2014

TIPS PEMILIHAN DAN PENGAMALAN SUPPLEMENT


Photo: TIPS PEMILIHAN DAN PENGAMALAN SUPPLEMENT

- Yakin lah dengan apa-apa pon Supplement / Skincare yang kita amalkan
- Amalkan, SABAR dan KONSISTEN
- Maintain lah untuk sekurang-kurangnya 6 bulan untuk nampak hasil
- Pilih yang mana sesuai dengan budget kita setiap bulan
- Minum air masak yg cukup , sekurang-kurangnya 3 liter sehari
- Amalkan makan sayur / buah
- Tidur yg cukup 

Selamat mencuba

- Yakin lah dengan apa-apa pon Supplement / Skincare yang kita amalkan
- Amalkan sifat SABAR dan KONSISTEN
- Maintain lah untuk sekurang-kurangnya 6 bulan untuk nampak hasil yang diingini. 
- Pilih Supplement / Skincare yang mana sesuai dengan budget kita setiap bulan
- Minum air masak yang cukup , sekurang-kurangnya 3 liter sehari
- Amalkan pengambilan sayur-sayuran dan buah-buahan yang banyak 
- Tidur yang cukup 

Selamat mencuba =)

Tuesday, August 5, 2014

Testimoni LA' SOUL - Skin Nutrition Expert (Skin Secret Lifting Gel)

LA' SOUL - Skin Nutrition Expert (Skin Secret Lifting Gel), Made in Korea

Photo: 只需30分钟就可以找回您的青春
Hanya perlu 30 minit untuk mengembalikan keremajaan anda

Sharing is Caring ♥ Caring is SNE
https://www.facebook.com/snemarketing

Lima Fungsi Masker LA' SOUL 
1. Garis-garis harus diratakan. Kedutan di wajah menjadi kurang jelas dalam masa kurang 30 minit sekali penggunaan! 
2. Mengecutkan dan menghaluskan pori-pori.
3. Melembutkan dan menanggalkan sel-sel mati pada kulit seterusnya menghaluskan permukaan kulit agar menjadi lebih berseri
4. Membekalkan khasiat dan menggalakkan pembaharuan sel-sel kulit
5. Kulit menjadi tegang dan keanjalan kulit muka diperbaiki dengan amat pantas


"Tiada lagi kedutan" antara keberkesanan oleh testimoni kami selepas menggunakan La'Soul Miracle Beauty Mask dan ramai yang telah merasai perbezaannya! 




Biar gambar berbicara mengenai perbezaan selepas menggunakan La'Soul Beauty Mask selama 20 minit! Mereka sudah berjaya, anda bagaimana?



Selain itu, kebaikan La'Soul Beauty Mask mampu menghilangkan Eye Bag 
 jom klik link ni untuk keterangan lanjut 

l
l
l
 v 

Cara Mudah Menghilangkan Eyebag Terbongkar



BERMINAT?? HUBUNGI NOMBOR ATAU EMAIL DIBAWAH : 

Zunurain Salleh 
013 485 5562 (sms/whatapp)
Email: zunurain87@gmail.com

Thursday, June 5, 2014

Peraturan Pendaftaran Ahli Baru Mulai 1 June 2014


Mulai 1 June 2014, pembelian bagi ahli baru bagi KOTAK PERTAMA SAHAJA wajib pada harga bukan ahli. Contoh Kapsul SNE harga pada bukan ahli RM250. Kotak yg berikutnya dan seterusnya adalah harga ahli RM198. Ahli baru akan mendapat voucher produk. Satu voucher adalah pada harga RM50. So ahli baru stil tak rugi tau nak membeli produk SNE ni. Kalau nak beli pada belian kedua hanya pada harga RM148 sahaja uolss sebab rm198 (harga ahli) minus RM50 voucher. Sila rujuk voucher produk RM50. Selain itu, voucher RM200 untuk menghadiri seminar pun ahli baru akan dapat yer, sesetengah seminar yang exclusive ada sedikit bayaran so ahli baru boleh redeem voucher tu..bestkan! banyak benefit yang ahli baru dapat...Tempoh sah voucher adalah 3 bulan. 

So bagi ahli lama/stokis/ ahli baru yang nak menjana pendapatan pun boleh, dengan perubahan system bonus mulai 1 June 2014 ini. Sekiranya sponsor/penaja dapat menambah ahli-ahlinya bonus tambahan akan diberi. 1 sponsor akan mendapat bonus RM50/head

contoh:

1 sponsor RM50
10 sponsor RM500

Lagi banyak sponsor lagi banyak bonus sponsor yang anda akan dapat. Ini tak termasuk bonus-bonus lain tau ( contoh macam dalam gambar dibwh), rebut peluang ini!! Pastikan rakan niaga pun turut merebut peluang ni tau...sambil sihat sambil menjana income =) 




Harga Bagi Produk SNE Marketing




CONTOH VOUCHER RM50 DAN VOUCHER SEMINAR/TRAINING RM200


Bonus yang ditawarkan oleh pihak SNE Marketing 



BERMINAT?? HUBUNGI NOMBOR ATAU EMAIL DIBAWAH : 

Zunurain Salleh 
013 485 5562 (sms/whatapp)
Email: zunurain87@gmail.com


Wednesday, June 4, 2014

Pakej Promosi Raya ( 1/6/2014 - 31/7/2014)


♥ Ageless Packages 
1 kotak SNE Kapsule + 1 Kotak Beutskin Essense + 7 PCS La Soul Masker + 1 Kotak Seabuck Soyfee + 1 Kotak Excel Tea + FREE Sampul Duit Raya  hanya RM585 ( Harga asal RM686) 

♥ Energy Packages 
1 kotak SNE Kapsule + 1 Kotak Atercardy Essense  + 7 PCS La Soul Masker + 1 Kotak Seabuck Soyfee + 1 Kotak Excel Tea FREE Sampul Duit Raya   hanya RM580 ( Harga asal RM675) 


Dengan pembelian pakej ini anda akan dapat

✔️ FREE POSTAGE ALL OVER MALAYSIA (Sabah/Sarawak included)
✔️ FREE MEMBERSHIP
✔️ FREE CONSULTATION ABOUT PRODUCT
✔️ FREE 3% CASH REBATE FROM SNE MARKETING
✔️ FREE GIFTS

BERMINAT?? HUBUNGI NOMBOR ATAU EMAIL DIBAWAH : 
Zunurain Salleh 
013 485 5562 (sms/whatapp)
Email: zunurain87@gmail.com

Thursday, May 29, 2014

Cara Mudah Menghilangkan Eyebag Terbongkar!

Nak tau cara mudah untuk hilangkan eyebag atau kantung mata? Tapi sebelum tu, tahukah anda apakah punca eyebag seringkali terjadi? Punca-punca penyebab terjadinya eyebag ini.

Keturunan
Cuba lihat bawah mata ibu atau ayah anda, kalau memang ada lingkaran hitam bawah mata ni, itu adalah keturunan yang diwarisi dari ibu/ayah.

Alergi
Eye bag ini juga disebabkan tabiat menggosok kulit di sekitar mata yang gatal akibat mengambil makanan yang tidak sesuai dengan tubuh badan yang menyebabkan darah memenuhi pembuluh di bawah mata dan menjadikan bawah mata kelihatan agak gelap.

Terlalu banyak terdedah kepada cahaya skrin pc/laptop
Sesiapa yang suka online memanjang tu jangan hairan ye kalau ada eye bag bawah mata, ini adalah disebabkan mata letih dan kurang tidur/kurang rehat.

Anemia
Anemia bermaksud kekurangan darah/zat besi. Pada masa kehamilan atau menstruasi kulit menjadi lebih pucat kerana kurang zat besi, untuk mengatasi masalah ini anda perlulah mengambil supplemen tertentu.

Toksin berlebihan

Ini adalah salah satu puncanya ,tabiat yang tidak mengambil pemakanan seimbang menyebabkan racun terkumpul dalam tubuh badan dan tidak dapat di cernakan dengan baik menyebabkan kulit di sekitar hitam serta nampak lebam. (sangat mencacatkan penampilan kita huwaaaa)

Selain itu, ada cara mudah untuk hilangkan eyebag ni. Antaranya:

1) Uncang Teh
Setelah membancuh teh, jangan buang uncangnya. Letakkan uncang teh itu pada mata dan biarkan selama 25-30 minit. Sementara ia merawat, anda hanya perlu berehat atau tidur sahaja.

2) Timun

Ramai yg sedar dan akui betapa bagusnya timun pada mata. Untuk hilangkan eyebag, letakkan 2 potong hirisan timun segar pada mata selama 25 minit. Bukan hanya hilangkan eyebag, timun juga bagus untuk merawat radang pada kelopak mata.

3) Kentang
Selain timun, kentang juga bagus untuk kurangkan eyebag. Potong nipis kentang dan letakkan pada bahagian mata. Biarkan 15-20 minit sebelum diangkat.

4) Susu
Boleh juga gunakan susu sekiranya cara di atas tak berjaya. Caranya celupkan kapas ke dalam susu dan letakkan di kelopak mata. Biarkan selama 20-30 minit. Insyaallah masalah eyebag akan berkurangan.

5) Putih Telur
Sapukan sedikit putih telur pada bahagian mata. Biarkan selama 20 minit sebelum dibilas dengan air bersih. Cara ini bukan saja merawat eyebag, namun akan buatkan mata semakin segar.

6) Air kosong
Amalan minum air kosong yg banyak juga membantu kurangkan eyebag atau kantung mata. 1 atau 2 jam sebelum tidur, anda digalakkan minum air kosong. Kekerapan membuang air kecil akan mengurangkan penyimpanan air di bawah mata dan mengelakkan berlakunya eyebag.

7) 
LA' SOUL - Skin Nutrition Expert (Skin Secret Lifting Gel)
SNE MARKETING MALAYSIA telah melancarkan product terkini selepas dengan kerjasama dari Korea iaitu product Mask muka LA' SOUL. Product ini merupakan satu product yg menggunakan teknologi tinggi dan terkini, ianya hampir sama rawatan kulit orang Korea. Ia mampu memberi kesan rawatan positif dalam masa 20 minit penggunaan..

Antara kelebihan mask La Soul adalah :
  • Garis halus diratakan
  • Kedutan dapat dikurangkan
  • Mengecutkan pori-pori
  • Menegangkan kulit dan menjadikan kulit muda
  • Kulit menjadi anjal dan licin







Wednesday, April 30, 2014

Cadangan Pengambilan Product SNE MARKETING

Kepada mereka-mereka yang telah membeli produk-produk SNE di sini ain berikan cadangan cara yang boleh anda follow untuk dapatkan kesan penggunaan secara optimum. Kami sentiasa sarankan kepada pengguna agar mengambil KAPSUL SNE terlebih dahulu (sebaik - baiknya) sebelum mengambil mana-mana produk SNE sekali gus dalam satu masa bagi memaksimakan kesan pengambilan terhadap kesihatan dalaman juga pada kulit mereka ( untuk mengetahui kenapa perlu didahulukan SNE KAPSUL , boleh baca link disini  >> KELIRU ANTARA SNE KAPSUL DAN BEUTSKIN ESSENCE )

SNE Kapsul
Di makan 2 kali sehari dimana 2 biji kapsul di ambil selepas bangun dari tidur, diikuti dengan segelas air masak/air suam sekurang-kurangnya 30 minit - sejam sebelum sarapan. Seterusnya pada waktu malam iaitu sebelum tidur sebanyak 2 biji kapsul juga. ( 4 Biji adalah candangan maksimum yg disyorkan, anda boleh consume minimum 2 bji sehari )

Beutskin Essence or Mana-mana Cadangan Produk SNE Yang Lain
Di makan 2 kali sehari dimana 2 biji kapsul di ambil selepas bangun dari tidur, diikuti dengan segelas air masak/air suam sekurang-kurangnya 30 minit - sejam sebelum sarapan. Seterusnya pada waktu malam iaitu sebelum tidur sebanyak 2 biji kapsul juga. ( 4 Biji adalah candangan maksimum yg disyorkan, anda boleh consume minimum 2 bji sehari ) 

PERINGATAN!
Anda dinasihatkan untuk minum air yang banyak sepanjang hari untuk melancarkan proses pembuangan toksin dan membolehkan nutrien diserap secara optimum oleh sistem dalaman badan. Untuk kesan yang lebih baik  anda boleh mencuba Excel Tea juga. 

Sangat - sangat penting untuk anda terus maintain makansecara konsisten sekurang - kurang nya dalam tempoh 3 hingga ke 5 bulan kerana setiap orang mempunya reaksi dan kesan yang berbeza-beza. Ada yang cepat dan ada yang lambat. Semuanya bergantung kepada hormon dan darah kita. 

Friday, April 18, 2014

KENAPA PERLU AMBIL SUPPLEMENT ???

Ain nak share sikit tentang kepentingan suppliment selain skincare yang mungkin anda perlu tahu. Ada diantara kita tertanya-tanya apa perlunya kita ambil supplement jika boleh ke klinik ambil ubat doktor. Sudah tentu doktor leBih arif dgn tahap kesihatan kita. Ini bermakna anda menunggu saat2 sakit dan penyakit itu dtg dan barulah kita terfikir2 mcm mana kita boleh sakit dan mula mncari2 ubat atau petua yg dpt mhilangkn sakit tersebut.

Kenapa perlu supplement sedangkan ibu bapa kita sebelum ini tidak pernah mengambil sebarang nutrisi tambahan sepanjang hayat mereka? Ain suka menggunakan perumpamaan kereta. Jika tuan punya kenderaan menyelenggara keretanya dengan baik mengikut tempoh yang telah ditetapkan, menukar tayar apabila tiba masanya, melakukan balancing dan alignment apabila tiba masanya, sudah pasti kenderaan tersebut mampu berfungsi dengan baik dan kebarangkalian untuk kenderaan tersebut rosak dan tersadai di tepi jalan menjadi sangat tipis.

Sebaliknya, jika tuan punya kenderaan tidak menyelenggara keretanya dengan baik, menggunakan alat ganti tiruan, tidak menukar tayar apabila tayarnya sudah botak, adakah kereta tersebut selamat untuk dipandu dan digunakan? Begitulah juga dengan badan kita. Untuk mendapat hasil yang baik, pengambilan vitamin perlulah dilakukan mengikut jadual dan dosage yang teratur setiap hari.



Faktor "KENAPA ANDA PERLU MENGAMBIL SUPPLEMENT?"  adakah kita? 
  1. Kita sering terdedah kepada pencemaran alam sekitar dan radikal bebas yang menjejaskan kesihatan badan.
  2. Badan kita memerlukan dos yang lebih tinggi bagi sesetengah nutrien. Hakikatnya nutrien hanya boleh didapati daripada pemakanan.
  3. Buah-buahan dan sayur-sayuran meungkin terjejas dan tercemar akibat racun serangga atau bahan kimia lain.
  4. Mengamalkan gaya hidup tidak sihat seperti kurang bersenam atau bersukan dan merokok.
  5. Kebanyakan rakyat Malaysia makan mengikut selera rasa dan mengabaikan diet seimbang.
  6. Gangguan penyerapan nutrisi daripada makanan, akibat dari pengambilan kafein, gula dan garam secara berlebihan.
  7. Kehilangan nutrien dalam makanan terutamanya di kedai makan, restoran makanan segera dan sebagainya,
Kekurangan nutrisi boleh meningkatkan risiko kesihatan. Antaranya adalah:

  • Penuaan pra matang
  • Kelesuan
  • Mudah mendapat penyakit dan jangkitan
  • Keguguran rambut
  • Osteoporosis
  • Kulit bermasalah dan banyak lagi....

So?? Adakah SNE Kapsul membantu dari segi kesihatan dan bagaimana?

SNE Kapsul adalah makanan 'penyelesaian utama' dalam produk SNE Marketing sebelum kita mencuba produk rangkaian yang lain. Badan kita terdedah kepada pelbagai penyakit, sama ada disedari atau tidak yang berpunca daripada persekitaran, pemakanan, stress dan sebagainya.

Maka di sinilah peranan SNE Kapsul membantu menyelesaikan pelbagai masalah dalaman yang tidak nampak di mata seperti melancarkan peredaran darah, membetulkan saraf/sendi juga tulang, melaraskan hormon dan metabolisme badan, meningkatkan sistem/fungsi organ dalaman serta menyingkirkan toksin dan asid berlebihan dalam badan. Jika segala nya dalam keadaan mantap dan sihat, penyerapan mana-mana produk SNE akan menjadi lebih optima dan berkesan.

*muka happy dapat bunga* 


Sexy Pink Heart

Copyright 2013 | Templates Reserved for Zunurain Salleh | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™