Instagram @zunurainsalleh

Thursday, January 16, 2014

SNE Marketing : Penganugerahan Bronze Manager

16 Januari 2014 , tapi baru update pasal Bronze Manager, sibuk punya pasal kan..harini baru rajin-rajin sikit nak update entry itu ini...sorry la uolsss...cerita dah basi...ho3....tap stil nak cerita perjalanan bisnes yang selama ni yang ain join dan komitmen yang diberi adalah 200% ..ni pun atas dorongan cik hubby dan jgk my leader kak miera, xde diaorg ni, rsnyer malas jgk kan nk buat sales dan income...selalunya macam tu lah... tanpa desakan dan sokongan anda mungkin susah nk berjaya itu bagi ain lah.... 

09 Jun 2013 berlangsunglah majlis penganugerahan pangkat-pangkat SNE Marketing di Hotel Sri Petaling, Kuala Lumpur. Tarikh ni baru seminggu selepas majlis bertandang kenduri ain, tak ke gigih naik stage dengan tangan stil merah dengan inai...fuh2...nasib orang x perasan...mungkin ni rezeki selepas kahwin kot...amin...

SRS start jam 2.00 petang , nasib sampai ontime gak lah, terkial kial lak nak sampai, atas bantuan GPS sampai jgk lah...fuh2...aura dekat situ memang luar biasa..meremang bulu roma cik oiiiii....memang nak ambik aura berjaya kena jumpa sifu hebat belajar selok berniaga and so on...tapi pengalaman yang tak dapat dilupakanlah....

Peneman saya Cik Hubby tersayang, dia sangat komited bagi ain semangat dan dorongan buat bisnes ni...tq chayunkkk sebab selalu teman saya pergi event-event SNE ni =)


Nampak tak saya nun jauh disana menerima anugerah Bronze Manager, ni curik gambar dr akak miera..khi3...sory akak pinjam kejap, tq sebab snap



InsyaAllah this year 2014 Silver Manager to be, ni my leader kak mira yang banyak bagi guide dan mengajar ain buat marketing...apa2 pun bisnes kena ada ilmu.. InsyaAllah ilmu yang ada akan ku peturunkan kepada bakal2 usahawan berjaya SNE ni...


So kepada sesiapa yang nak mulakan biz SNE boleh contact ain dan ingin buat bisnes ni melalui cara dropship ataupun menjana income tanpa mengeluarkan modal boleh roger-roger ain k, will guide u =)


Zunurain Salleh
SNE Registered Stockist
013485 5562 (sms/whatapp)
IG: ZunurainSalleh
FB : Shoppe Ain
email : zunurain87@gmail.com

KELIRU ANTARA SNE KAPSUL DAN BEUTSKIN ESSENCE

MEMANG RAMAI YANG KELIRU ANTARA SNE KAPSUL DAN BEUTSKIN ESSENCE ANTARA KEDUA PRODUK INI BERBEZA DARI SEGI RUPA DAN JUGAK  HARGA

Dan kenapa kami sentiasa sarankan kepada pengguna agar mengambil KAPSUL SNE terlebih dahulu (sebaik2nya) sebelum BEUTSKIN ESSENCE atau mengambil kedua2 sekali gus dalam satu masa bagi memaksimakan kesan pengambilan terhadap kesihatan dalaman juga pada kulit mereka??

ini jawapannya..

KAPSUL SNE adalah makanan 'penyelesaian utama' dalam produk SNE Marketing sebelum kita mencuba produk rangkaian yang lain. Badan kita terdedah kepada pelbagai penyakit, sama ada disedari atau tidak yang berpunca daripada persekitaran, pemakanan, stress dan sebagainya.

Maka di sinilah peranan KAPSUL SNE membantu menyelesaikan pelbagai masalah dalaman yang tidak nampak di mata seperti melancarkan peredaran darah, membetulkan saraf/sendi juga tulang, melaraskan hormon dan metabolisme badan, meningkatkan sistem/fungsi organ dalaman serta menyingkirkan toksin dan asid berlebihan dalam badan. Jika segala nya dalam keadaan mantap dan sihat, penyerapan Beutskin Essence yang kandungan utamanya lebih kepada kesihatan kulit akan menjadi lebih optima dan berkesan.

Kenapa KAPSUL SNE didahulukan?

Harus diketahui KAPSUL SNE mengandungi kadar seabuckthorn yang lebih tinggi (100%) berbanding Beutskin Essence (hanya 30%, selebihnya adalah nutrisi untuk kulit). Maka Beutskin Essence tidak mampu merawat dalaman dengan lebih berkesan kerana isi kandungan buah seabuckthorn yang rendah, dan ini akan melambatkan proses mendapatkan kulit yang sihat dan cantik.

Jadi amalkan pengambilan yang betul terutamanya bagi mereka yang memang disahkan menghidapi penyakit dalaman/kronik, usia meningkat, atau anda yang masih muda tapi ada gejala sering letih/kurang cergas, sentiasa pening kepala, sengal2 badan dan simptom2 kesihatan lain. Kesan pengambilan nya pasti dirasai dengan lebih nyata dalam masa beberapa bulan, bergantung pada tahap kesihatan individu terbabit. Jangan lupa juga minum air dalam kuantiti yang lebih banyak dan amalkan gaya hidup dan pemakanan yang seimbang untuk hasil terbaik..

Wednesday, January 1, 2014

PROMOSI SNE MARKETING TAHUN BARU CINA 2014




PROMO DATANG LAGI!!
Valid from 1 Januari 2014 - 31 Januari 2014 sahaja.  JIMAT!! JIMAT!! JIMAT!!

Pakej A
3 kotak SNE Kapsul + 3 kotak Beutskin Essence + 2 kotak Excel Tea + 2 kotak Seabuck Active hanya RM1200.00 sahaja (JIMAT!!  RM324.00)

Pakej B
3 kotak SNE Kapsul + 3 kotak Artercardy Essence + 2 kotak Excel Tea + 2 kotak Seabuck Active hanya RM1200.00 (JIMAT!!  RM291.00)

Pakej C
3 kotak SNE Kapsul + 3 kotak Wis-D Essence + 2 kotak Excel Tea + 2 kotak Seabuck Active hanya RM1200.00 (JIMAT!! M261.00)

Pakej D
3 kotak SNE Kapsul + 3 kotak Rebond Essence + 2 kotak Excel Tea + 2 kotak Seabuck Active hanya RM1200.00 (JIMAT!!  RM288.00)

Dengan setiap pembelian pakej, selain daripada penjimatan yang berbaloi anda juga boleh dapat :

*SNE Kapsul RM198.00
*Beutskin Essence RM210.00
*Excel Tea RM75.00

✔️ FREE POSTAGE ALL OVER MALAYSIA (Sabah/Sarawak included)
✔️ FREE MEMBERSHIP WITH MINIMUM PURCHASE AT RM150.00 only
✔️ FREE CONSULTATION ABOUT PRODUCT
✔️ FREE 3% CASH REBATE FROM SNE MARKETING
✔️ FREE GIFT --> Shiseido White Mask, Shiseido Black Mask, Shiseido Gold Mask, Eye, Collagen Mask, Lip Gold Mask

All ready stock!!


Zunurain Salleh
SNE Registered Stockist
013485 5562

Sexy Pink Heart

Copyright 2013 | Templates Reserved for Zunurain Salleh | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™