Instagram @zunurainsalleh

Thursday, January 16, 2014

KELIRU ANTARA SNE KAPSUL DAN BEUTSKIN ESSENCE

MEMANG RAMAI YANG KELIRU ANTARA SNE KAPSUL DAN BEUTSKIN ESSENCE ANTARA KEDUA PRODUK INI BERBEZA DARI SEGI RUPA DAN JUGAK  HARGA

Dan kenapa kami sentiasa sarankan kepada pengguna agar mengambil KAPSUL SNE terlebih dahulu (sebaik2nya) sebelum BEUTSKIN ESSENCE atau mengambil kedua2 sekali gus dalam satu masa bagi memaksimakan kesan pengambilan terhadap kesihatan dalaman juga pada kulit mereka??

ini jawapannya..

KAPSUL SNE adalah makanan 'penyelesaian utama' dalam produk SNE Marketing sebelum kita mencuba produk rangkaian yang lain. Badan kita terdedah kepada pelbagai penyakit, sama ada disedari atau tidak yang berpunca daripada persekitaran, pemakanan, stress dan sebagainya.

Maka di sinilah peranan KAPSUL SNE membantu menyelesaikan pelbagai masalah dalaman yang tidak nampak di mata seperti melancarkan peredaran darah, membetulkan saraf/sendi juga tulang, melaraskan hormon dan metabolisme badan, meningkatkan sistem/fungsi organ dalaman serta menyingkirkan toksin dan asid berlebihan dalam badan. Jika segala nya dalam keadaan mantap dan sihat, penyerapan Beutskin Essence yang kandungan utamanya lebih kepada kesihatan kulit akan menjadi lebih optima dan berkesan.

Kenapa KAPSUL SNE didahulukan?

Harus diketahui KAPSUL SNE mengandungi kadar seabuckthorn yang lebih tinggi (100%) berbanding Beutskin Essence (hanya 30%, selebihnya adalah nutrisi untuk kulit). Maka Beutskin Essence tidak mampu merawat dalaman dengan lebih berkesan kerana isi kandungan buah seabuckthorn yang rendah, dan ini akan melambatkan proses mendapatkan kulit yang sihat dan cantik.

Jadi amalkan pengambilan yang betul terutamanya bagi mereka yang memang disahkan menghidapi penyakit dalaman/kronik, usia meningkat, atau anda yang masih muda tapi ada gejala sering letih/kurang cergas, sentiasa pening kepala, sengal2 badan dan simptom2 kesihatan lain. Kesan pengambilan nya pasti dirasai dengan lebih nyata dalam masa beberapa bulan, bergantung pada tahap kesihatan individu terbabit. Jangan lupa juga minum air dalam kuantiti yang lebih banyak dan amalkan gaya hidup dan pemakanan yang seimbang untuk hasil terbaik..

No comments :

Sexy Pink Heart

Copyright 2013 | Templates Reserved for Zunurain Salleh | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™