Instagram @zunurainsalleh

Thursday, January 16, 2014

SNE Marketing : Penganugerahan Bronze Manager

16 Januari 2014 , tapi baru update pasal Bronze Manager, sibuk punya pasal kan..harini baru rajin-rajin sikit nak update entry itu ini...sorry la uolsss...cerita dah basi...ho3....tap stil nak cerita perjalanan bisnes yang selama ni yang ain join dan komitmen yang diberi adalah 200% ..ni pun atas dorongan cik hubby dan jgk my leader kak miera, xde diaorg ni, rsnyer malas jgk kan nk buat sales dan income...selalunya macam tu lah... tanpa desakan dan sokongan anda mungkin susah nk berjaya itu bagi ain lah.... 

09 Jun 2013 berlangsunglah majlis penganugerahan pangkat-pangkat SNE Marketing di Hotel Sri Petaling, Kuala Lumpur. Tarikh ni baru seminggu selepas majlis bertandang kenduri ain, tak ke gigih naik stage dengan tangan stil merah dengan inai...fuh2...nasib orang x perasan...mungkin ni rezeki selepas kahwin kot...amin...

SRS start jam 2.00 petang , nasib sampai ontime gak lah, terkial kial lak nak sampai, atas bantuan GPS sampai jgk lah...fuh2...aura dekat situ memang luar biasa..meremang bulu roma cik oiiiii....memang nak ambik aura berjaya kena jumpa sifu hebat belajar selok berniaga and so on...tapi pengalaman yang tak dapat dilupakanlah....

Peneman saya Cik Hubby tersayang, dia sangat komited bagi ain semangat dan dorongan buat bisnes ni...tq chayunkkk sebab selalu teman saya pergi event-event SNE ni =)


Nampak tak saya nun jauh disana menerima anugerah Bronze Manager, ni curik gambar dr akak miera..khi3...sory akak pinjam kejap, tq sebab snap



InsyaAllah this year 2014 Silver Manager to be, ni my leader kak mira yang banyak bagi guide dan mengajar ain buat marketing...apa2 pun bisnes kena ada ilmu.. InsyaAllah ilmu yang ada akan ku peturunkan kepada bakal2 usahawan berjaya SNE ni...


So kepada sesiapa yang nak mulakan biz SNE boleh contact ain dan ingin buat bisnes ni melalui cara dropship ataupun menjana income tanpa mengeluarkan modal boleh roger-roger ain k, will guide u =)


Zunurain Salleh
SNE Registered Stockist
013485 5562 (sms/whatapp)
IG: ZunurainSalleh
FB : Shoppe Ain
email : zunurain87@gmail.com

No comments :

Sexy Pink Heart

Copyright 2013 | Templates Reserved for Zunurain Salleh | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™