Instagram @zunurainsalleh

Thursday, June 5, 2014

Peraturan Pendaftaran Ahli Baru Mulai 1 June 2014


Mulai 1 June 2014, pembelian bagi ahli baru bagi KOTAK PERTAMA SAHAJA wajib pada harga bukan ahli. Contoh Kapsul SNE harga pada bukan ahli RM250. Kotak yg berikutnya dan seterusnya adalah harga ahli RM198. Ahli baru akan mendapat voucher produk. Satu voucher adalah pada harga RM50. So ahli baru stil tak rugi tau nak membeli produk SNE ni. Kalau nak beli pada belian kedua hanya pada harga RM148 sahaja uolss sebab rm198 (harga ahli) minus RM50 voucher. Sila rujuk voucher produk RM50. Selain itu, voucher RM200 untuk menghadiri seminar pun ahli baru akan dapat yer, sesetengah seminar yang exclusive ada sedikit bayaran so ahli baru boleh redeem voucher tu..bestkan! banyak benefit yang ahli baru dapat...Tempoh sah voucher adalah 3 bulan. 

So bagi ahli lama/stokis/ ahli baru yang nak menjana pendapatan pun boleh, dengan perubahan system bonus mulai 1 June 2014 ini. Sekiranya sponsor/penaja dapat menambah ahli-ahlinya bonus tambahan akan diberi. 1 sponsor akan mendapat bonus RM50/head

contoh:

1 sponsor RM50
10 sponsor RM500

Lagi banyak sponsor lagi banyak bonus sponsor yang anda akan dapat. Ini tak termasuk bonus-bonus lain tau ( contoh macam dalam gambar dibwh), rebut peluang ini!! Pastikan rakan niaga pun turut merebut peluang ni tau...sambil sihat sambil menjana income =) 




Harga Bagi Produk SNE Marketing




CONTOH VOUCHER RM50 DAN VOUCHER SEMINAR/TRAINING RM200


Bonus yang ditawarkan oleh pihak SNE Marketing 



BERMINAT?? HUBUNGI NOMBOR ATAU EMAIL DIBAWAH : 

Zunurain Salleh 
013 485 5562 (sms/whatapp)
Email: zunurain87@gmail.com


Wednesday, June 4, 2014

Pakej Promosi Raya ( 1/6/2014 - 31/7/2014)


♥ Ageless Packages 
1 kotak SNE Kapsule + 1 Kotak Beutskin Essense + 7 PCS La Soul Masker + 1 Kotak Seabuck Soyfee + 1 Kotak Excel Tea + FREE Sampul Duit Raya  hanya RM585 ( Harga asal RM686) 

♥ Energy Packages 
1 kotak SNE Kapsule + 1 Kotak Atercardy Essense  + 7 PCS La Soul Masker + 1 Kotak Seabuck Soyfee + 1 Kotak Excel Tea FREE Sampul Duit Raya   hanya RM580 ( Harga asal RM675) 


Dengan pembelian pakej ini anda akan dapat

✔️ FREE POSTAGE ALL OVER MALAYSIA (Sabah/Sarawak included)
✔️ FREE MEMBERSHIP
✔️ FREE CONSULTATION ABOUT PRODUCT
✔️ FREE 3% CASH REBATE FROM SNE MARKETING
✔️ FREE GIFTS

BERMINAT?? HUBUNGI NOMBOR ATAU EMAIL DIBAWAH : 
Zunurain Salleh 
013 485 5562 (sms/whatapp)
Email: zunurain87@gmail.com
Sexy Pink Heart

Copyright 2013 | Templates Reserved for Zunurain Salleh | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™