Instagram @zunurainsalleh

Tuesday, February 10, 2015

Soal Jawab Diamond White Hydration Sleeping Mask (DWHSM)


Soalan 1

S. Adakah Diamond White Hydration Sleeping Mask sesuai untuk semua jenis kulit?
J : Betul DWHSM amat sesuai untuk semua jenis kulit, terutamanya kulit jenis kering, tua, berpigmen dan sensitif

Soalan 2

S : Berapa lamakah baru kesan dapat dilihat?
J :Kesannya jelas kelihatan selepas digunakan pertama kali. Terutamanya keesokan hari selepas bangun dari tidur, anda boleh lihat betapa lembab dan cerah berseri muka anda menjadi, ibarat sebiji berlian yang mempersonakan, oleh itu ia juga dikenali sebagai masker lembab berlian. Penggunaan yang berterusan menjaminkan kulit cerah berseri.

Soalan 3

S : Saya memiliki masker yang berbagai-bagai, perlukan saya guna DWHSM lagi? Kenapa?
J : Walaupun anda su dah memiliki pelbagai masker yang merangkumi jenis krim, bubuk atau lain-lain. Namun, jenis masker itu perlu dibersihkan selepas 15-20 min. DWHSM boleh memelihara kulit ketika anda rehat. malah, ia dapat memberikan pemeliharaan yang paling efektif kepada kulit, sejenis masker yang menjadikan kulit lebih cerah, lembab, tegang, meringankan parut (memudarkan parut) dan meingkatkan keanjalan kulit. Penggunaan masker bersama produk penjagaan kulit SNE menjamin kesan yhang lebih efektif.

Soalan 4

S : Apakah frekuensi penggunaan DWHSM?
J: Ia ditentukan oleh keperluan kulit anda. Warga muda berusia 18-25 thn patut menggunakan masker ini 2-3 kali seminggu. Jika kulit anda mempunyai masalah seperti pigmentasi, kering , kulit pendam dan berparu, maka anda boleh gunkan m,asker DWHSM setiap malam.

TIPS : Untuk merka yang kerap berada di luar urmah, produk ini sesuai digunakan ada waktu malam. Ini DWHSM dapat mengurangkan tekanan pada kulit yang letih dengan melembapkan kulit.

Soalan 5
S - Kenapa DWHSM begitu terkenal.?
J - DWHSM begitu terkenal kerana ia mampu mempercepatkan fungsi pembaharuan kulit dengan membekalkan nutrien dan kelembaban pada masa anda tidur iaitu pukul 10pm hingga 2 am.4 FUNGSI UTAMA UNTUK PEMBAIKAN KULIT ANDA


1.  Memutihkan Dan Mengurangkan Bintik Hitam
Vitamin B3: Memutihkan kulit, efektif dalam mencegah pembentukan melanin.
Minyak Pati Lavender : Mengurangkan tetua dan parut kulit

2. Melembapkan
Asid Hialuronik : Membekalkan, mengekalkan dan menguncikan kelembapan pada kulit. Meningkatkan kelembapan kulit secara menyeluruh.

3. Mengurangkan pembentukan garis halus
Beta Glucan : memperbaiki kulit yang rosak, membekalkan nutrien dan kelembapan yang mencukupi kepada kulit serta mengurangkan pembentukan kedut.

4. Mengkhasiatkan.
Asid Amino : Mengkhasiatkan dan menghaluskan kulit. Meningkatkan kelembapan kulit secara menyeluruh.

No comments :

Sexy Pink Heart

Copyright 2013 | Templates Reserved for Zunurain Salleh | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™